saldumiņš

Reitings 80
Reģ: 29.01.2009

Zinu, ka noteikti entās reizes aprunāta tēma, bet nu tomēr pajautāšu - kāda no jums nezina tiešām efektīvu paņēmienu, lai negribētos saldumus tik ļoti? Man ir riebīgs niķis - parasti sev nepērku saldumus, bet, ja kādam citam nopērku dāvanā vai kaut vai mājinieki kaut ko palūdz nopirkt, tad 90% apēdu pati :( var jau teikt, ka vājš raksturs, bet nu pašu jau kretinē, gluži kā tāds alkaholiķis - kad skaidrā, tad solās tā vairs nedarīt, bet, kā ierauga savu iekāres objektu - manā gadījumā šokolādi, tā viss, es nespēju turēties pretī. Esmu dzirdējusi par hroma tabletēm, bet nu nezinu, kādas labāk pirkt, gribētos pamēģināt! (t)

12.09.2011 19:38 |

Reitings 253
Manai mammai arī tā bija, ēda saldumus nenormālos daudzumos, viņai ģimenes ārste izrakstīja kkādus vitamīnus vai uztura bagātinātājus. īsāk sakot, organismam kkas trūka. Tik neatceros, ko tā ārste izrakstīja, zinu, ka mammai ļoti labi palīdzēja. :-)
14.09.2011 01:28 |

Reitings 553
saldumus gribaas jo organiskaa truukst olbaltumvielas, eed vairaak biezpienu, sieru kuraa ir olbaltumvielas, olas utt, saldumus gribeesies mazaak! pameegjini un nedeelju paeskpermentee - redzeesi,ka straadaas! :)
14.09.2011 01:48 |

Reitings 22
Reģ: 14.09.2011
Vasaras laikā dažus kg nometu, vnk mazāk sāku ēst. Agrāk skolā arī visādus saldumus gribēju, tagad, kad sākās skola, vispār tikai zupiņu varēju ieēst, jau pieēdeusies jutos, uz saldumiem nevelk. Visu laiku dzeru ūdeni.
15.09.2011 01:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits