Tā kā pārsvarā puiši domā, kur aizvest meitenes vai, ko darīt, tad šoreiz gribētu zināt, kuras, tad ir tās vietas, kur meitenes grib, lai viņas aizved?m?:)
Kur skaisti var pasēdēt? Pastaigāties? Apskatīt kaut ko?utt. :-)
Abalone, mēs viltīgi, mēs tur dodamies darbadienās, kad rudens skatītāju ir maz. Ja godīgi, neatceros nevienu reizi, kad tur vēl kāds, izņemot mūs, ir bijis. Tā tomēr tāda nomaļāka vieta, salīdzinot ar populārajiem tūrisma objektiem.
Tagad es gribu, lai mani aizved uz Līgatnes dabas takām (l) Un sestdien mani uz turieni vedīs.
Es gribētu uz tādām vietām kā meža kaķi, vai lēgt ar izpletni, vai ar gaisa balonu. Ziemā snouvot. Forši abi nosaluši var iedzert karstu kafiju pēc tam. Lai gan mani neviens džeks uz tādiem aktīviem randiņiem nav vedis. :-/
Nū no ārzemēm varbūt Taizeme, vai kautkur tālu. Eiropu viena esmu paceļojusi un milzīgas atšķirības starp tām valstīm nav. Vienīgi uz Venēciju gribētos,tur nav pabūts. :-)
Mani vienreiz pirmajā randiņā aicināja spēlēt skvošu, bet es atteicos. Es jau tā būtu uztraukusies un, tad vēl, spēlējot skvošu, būtu nosvīdusi kā cūka. :D
Mēs ar tagadējo draugu pirmajā randiņā pastaigājām pa Rīgu un pasēdējām Chilli picā. Es nevarēju ieēst un skatīties viņam virsū visu laiku, baigi sarku un bālēju. Man likās,ka viņš padomās,ka esmu mazs bēbis vel, jo viņš ir manāmi vecāks. Bet tomēr esam kopā vēljoprojām. Atceroties smieklīgi, jo agrāk randiņi bija ļoti bieži un es izturējos ļoti brīvi :-D Nezinu,kas bija uznācis. Tad nu domāju pirmie randiņi varētu būt brīvākā atmosfērā. :-)