Riebjas tāda suga kā 鈦 , goda vārds.
Švabra, kas savādāk neko nemāk, kā atrast naudīgu veci, kas visu nodrošina, pretī paplešot kājas.
Diez vai turīgam un sakarīgām vīrietim patiks tāda, kā Tu, kura pat vienu teikumu nemāk daudz maz normāli uzrakstīt.
Un es šoreiz nepiesienos par gramatiku! (e)
Es arī agrāk esmu izteikusi viedokli.
Nekad nevienu nenosodu un neapgalvoju, ka tā nevar, bet, atklāti varu teikt, ka riebjas man tādas meitenes un nekad tādu nevarēšu cienīt!
Acimredzot, neesmu trāpījusies agrāk tādās diskusijās!
visburvigaka , kaaadas ir tavas tiesiibas mani taa aizskart ..??? un tas NAV domats man ;) neesmu saskarusies ar iepazishanas portaliem un nezinu kadi ir tapec ari jautaju taam , kuram ir pieredze !! un jaa paldies par shvabru, visnotalj jauki no tavas puses ;-)
鈦, no tā, kā tu pasniedzi to visu, rodas tāds priekšstats, kā rakstīja visburvigaka ;) ja negribi, lai kāds, pēc tavām domām tev nepamatoti brauktu augumā, noforumulē tad savu rakstāmo mazliet savādāk ;) es arī izlasīju un arī sapratu to tā, ka tu pati priekš sevis meklē to turīgo veci.
nu es taa uz atro uzrakstiju - man jau galvenais ir - adreses un kaut kada pieredze (piem. kursh no portaliem ir atbilstoshaks shaidai vecuma kategorijai ko mekleju )
jaa un man 40 gadigs virietis butu ljoti par vecu.
Bet es mazliet nesaprotu to nosodishanu - pat , ja kaut kada jauna sieviete mekle sev 40 gadigu virieti - vai tad nav vienalga , taa ir katra cilveka personiga darishana , vai tad ne taa ? personigi man butu vienalga, ko dara citi
vai cik te daudzas,krutas un pareizas. Kāda starpība, kam viņa meklē to cilvēku, vai tiešām šeit cosmo meitenes kļust par raganām ar asu kritiku? Piesieties jau var jebkam un jebkad. Autorei, otrapuse.lv, oho.lv