Labdien jaukas meitenes,sen neesmu neko rakstijusi,ara riebigs lietains laicins mums te Anglija tad nu nolemu ar jums paplapat,nezinu ko darit sakara ar savam attiecibam,ir iestajusies pilnigaka rutina,esam jau astoto gadu kopa,gan no manas puses gan vina,musu kopigas pavaditas dienas,es aizeju uz darbu ,atnaku sataisu est ,skatos tv,vins strada vakara maina,aiziet uz darbinu palieku viena,tad nu panemos kadus majas darbus,kaut ko paskatos ,liekos gulet,virs nakti atnak no darba,liekas gulet,mazliet no rita kad agri celos ,ari piecelas,iedzeram kafiju,es dodos uz darbinu,brivdienas vnk gulta novalatas un pie tv,tas viss ta katru nedelu no nedelas,problemu nav ja nu sadas tadas sadziviskas,sekss labs,man labi,vinam labi,bet kopskats un viss nav labi,jo mes tacu esam vel jauni,nav mums 40,vai 60,abi esam riktigi majas cilveki,ne vinam ne man kopigi iet nekur negribas,reta reize atnak draugi vai aizejam pie viniem tas viss,bet tada peleciba un vienmuliba |-) ludzu tik nekritizet,ka pasi vainigi vajag iet ara ,iet uz atrakcijam u,tt,bet ja tiesam nu negribas izlist no majas,realus ieteikumus no tam meitenem ,kas ir ilgas attiecibas un kas palidz izsisties no rutinas ;-) lai jums visiem jauka dienin :-)