lasu internetā lietošanas instrukcijā, ka Coldrex Hotrem pulverīti nevar lietot kopā ar citām zālēm, tajā skaitā ar "citām deguna aizlikumu mazinošām zālēm". vai deguna aerosols arī skaitās zāles? kaut kā dīvaini šķiet, ka nevar lietot vienlaicīgi.
mājās nav ne ingvera, ne citrona. aveņu+medus tēju jau iedzēru, gribu pirms miega kaut ko savādāku. turklāt nopirkts jau ir, ārā negribas mest :) kāpēc kaitīgs?
To laikam nemācēšu paskaidrot, kāpēc kaitīgs. Šitais tas variants - viena tante teica :D bet nu varētu būt, ka ļoti ķīmisks viņš ir.
Mammai vienreiz no tā coldrexa bija tāda reakcija, ka temperatūra nometās nenormāli zema. Pati esmu kkad dzērusi un viss bija kārtīgā, bet jā.. kaut kas teica, ka labāk meklēt citu aizstājēju šim preparātam. kā arī, ģimenes ārste man nekad nav izrakstījusi ko tādu, kad ir saaukstēšanās.
nu jā, tikko palasīju, ka slikti, ka viņam sastāvā ir paracetamols. un vispār kā visa ķīmija, viņš nomāc sekas, simptomus, bet pašu problēmu - saaukstēšanos neatrisina. respektīvi, organismam joprojām ir slikti, tikai mēs par to vairs neko nezinam, jo simptomi ir aizvākti..
temperatūras man nav, man liekas, bet vispārīgi pret saaukstēšanos gribas kaut ko kārtīgu ieraut.
tad jau redzēs, vai pamodīšos! :)
Nu es labāk iesaku rīt no rīta aizčāpot uz veikalu pakaļ ingveram un citronam. Pati tagad dzeru tādu tēju :)
un no tādiem dabigākiem līdzekļiem pret saaukstēšanos ir labs viens homeopātiskais līdzeklis - Boiron firmas, tāds ar orandžu šiltīti. Nepateikšu kā sauc, neatceros, baigi sarežģīts nosaukums. Bet viņi ir tādi mazi cukura graudiņi. Vai arī labs ir arī vecais labais aflubins.
Nekas jau tāaads viņos indīgs nav - tikai nevajag aizrauties, jo tajos ir trieciendeva paracetamola - kādas 3-4 tabletes. Kad parādās pirmie slimības simptomi - tas ir labs veids, kā samobilizēties un justies labāk - bet notiekti tas nav ārstēšanās veids vairāku dienu garumā. Domāju - ka uz nakti droši vari vienu izdzert.
Nedriikst lietot, jo coldrexaa iekshaa ir paracetamols, kuru nedriiks paardozeet dzerot arii visaadas citaadas tabletes, kur var gadiities, ka arii ir ieksaa vins. Ja veelies, varu ieteikt perfektu LORi, pie kuras pati eju visu laiku aarsteeties ;)
pusi bērnības pie LORiem nostaigāju un slimnīcās nogulēju, man liekas, ka man tas viss ir neārstējami hroniski. vienīgi nevar saprast, vai iesnas ir no ieilgušās, pāris mēnešu alerģijas, vai no saaukstēšanās.
bet nu iesaki, visādam gadījumam, ja nu es nāku pie prāta :D
loti laba LORe ir dr. Silva Rozenberga - par vinju pat daudzos forumos ir runaats, visi prasaas pie vinjas. Zinu, ka pienjem MFD Paardaugava vinja. Ja kaartiigi pamekleesi laikam delfi forumaa - tur pat ir vinjas numurs publiceets (neesmu norakstiijusi)
Starp citu, medus jālieto atsevišķi, nevis jāšķīdina tējās, tas iznīcina visas ārstējošās medus īpašības. Labāk noēd pāris karotes medus tāpat un ļauj, lai tas pamazām izkož kaklu, kādas min20 neko nedzer. Un tie šķīstošie pulverīši ēd nieres un slikti atsaucās uz sirdi. :-)