Man ir attiecības,kuras ilgst jau gadu,tomēr es jūtu jo tālāk,jo dziļāk purvā... Sākumā viss bij ok, nu kā vienmēr, taču tad protams parādās raksturiņš. Viņš ir tipiskais skorpions... Tā nu es dzīvojot kopā ar viņu, jūtos ka esmu palikusi viena, viņam nepatīk neviena no manām draudzenēm, nu es vairs ar viņām nekontaktējos, tikai darbā ja saskrienos, viņš mani iegrožo, visu ko vēlos nopirkt konsultējos ar viņu... jo visur braucam kopā, pa veikaliem, vienu mani nelaiž nekur, pat uz darbu atved un sagaida no darba. Man ļoti patīk skaisti ģērbties, visu laiku pirms viņa, visi mani draugi, kolēģi utt, sauca mani par lellīti, jo vienmēr, augstpapēžu kurpītes, manikīrs, pedikīrs utt,viss kas patīk meitenēm lai viņas lai skaistas. Lai patiktu pašas sev. Tagad pārsvarā staigāju sporta tērpā, vai vienkārši klasiski. Kad gribu kaut ko seksīgu nopirkt vienmēr ir skandāls... Protams es arī pelnu,strādāju cītīgi, bet ne tik daudz kā viņš. tāpēc saprotu ka nevaru neko iebilst lai nav jāklausās kārtējos pārmetumus, priekš kā es cenšos, viņam tāpat es esmu visskaistākā... esmu emocionāli nogurusi, no tā, ka pat ar draudzenēm nevaru satikties, nav pat ar ko izrunāties, kam atklāties. Brīžiem kad esmu mājās viena, ieslēgta, jo viena nedrīkstu nekur iet, vienkārši raudu, no tā kā gan es esmu iekritusi, jo nemanot viņš ir atņēmis man dzīvi. Mājās es baidos kaut ko iebilst, visu daru pēc viņa prāta, iespējams jo es baidos no viņa... Visi man jautā kas noticis, ka es vairs nēsmu tā dzīvespriecīgā meitene,kompānijas dvēsele kas biju agrāk. :'-( Kā man pateikt ka viss ir beidzies, ka aizeju no viņa, nē, ka gribu aizbēgt no viņa... ka gribu būt viena... labāk viena... Lūdzu palīdziet... :'-(