Es vakar paņēmu grāmatu LU, kura jāizmanto mācībās vienā priekšmetā. Apskatījos internetā savu termiņu - tur 01.10. Kursabiedrene paņēma šodien - viņai 1.12. Kāpēc es tik īpaša? Es pat mēģināju pagarināt, neļāva man :-D
Kad sūti grāmatu, skaties uz aili "Eksemplāra statuss". Ir grāmatu eks., kas paredzēti ilgtermiņa izsniegšanai, un ir tādi, kas īstermiņam. Tu biji paņēmusi īstermiņam paredzēto
Njā, pagājušo gadu vēl bija tika vecā kārtība.
Bet to statusu var redzēt arī šādi (tikko izmēģināju) - ieej kopkatalogā--"Lietotājs"--pie "Izsniegumi" pirmais pasvītrotais skaitlis (uzklikšķini uz tā)--tad noklikšķini uz kārtas nr. (tai grāmatai, kas interesē) un tur, priekš pēdējā rindiņā jeb pie "Eks. statuss" to inffo varēs arī redzēt
Ceru, ka saprati :-D
Nu ir tikai 2 opcijas:
1) Saprast, ka lielaka bauda Tev butu nevis no eshanas, bet no tievuma. Ja tieva busi laimigaka, tad sakod zobus un ierobezho partikas paterinju.
2) Saprast, ka eshana ir viena no dzives baudam, ka garshigs ediens ari rada laimes sajutu un nestresot par paris kg shurp vai turp.
Nemāku teikt, vai redz. Mums fakultātē tā vēl nebija uzstādīta, kad pēdējo reizi tur biju. Iespējams bibliotekāre ievadīja datus no stud.apl., kad reģistrēja Tevi. Tiešām nezinu, kāda tur viņiem tā sistēma