Es vēl kaut cik varētu saprast tos pirkumus,kur nopērkt krekliņu vienu izmēru par mazu ar domu,ka notievēs.Ok...moš,tiešām noder apņēmībai un notievē.Taču es gribētu uzzināt,kas notiek prātā un ar kādu domu pērk kurpes izmēru par mazu vai vispār apavus,ko vispār nevalkās.Pērk tikai pirkšanas pēc?Cer,ka kāja sarausies?
Pašai pēdējos gadus nav bijuši tādi nejēdzīgi pirkumi.Taču,kad man bija 18-19 gadi,tad nopirku spontāni pāris drēbes gabalus,ko esmu tikai dažas reizes uzvilkusi.Izmēri,protams,tādi,kādi man der,bet...pēc pāris uzvilkšanas reizēm esmu sapratusi,ka man vispār nepiestāv tā topiņa krāsa vai to svārku fasons(pirkšanas-laikošanas brīdī gan šķita,ka baigi piestāv).Protams,bižutērija arī no tiem pašiem laikiem sapirkta tāda,kas tagad guļ un putekļus krāj,bet tolaik šķita superīga(man vispār agrāk baigi patika spīguļi visādi).Tagad priecājos,ka esmu izaugusi no tā un rūpīgi pārdomāju katru pirkumu.Tagad ja nopērku ko lieku,tad tas visbiežāk ir lūpu spīdums uz atlaidēm(jo ''man taču tūlīt beigsies iepriekšējais un šim ir foršs tonis'' :D)