muļķīgākie pirkumi ever

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011

Sveikas!

Pastāstiet par saviem visu laiku nejēdzīgajiem pirkumiem.. :D

07.09.2011 21:28 |

Reitings 457
Reģ: 29.01.2009
Daudz tādu, pārsvarā drēbes uz atlaidēm, kuras pēctam tā vai tā nevelku. Vēl muļķīgi man patīk iegrābties apenēs, laikam vnm ceru, ka mana pakaļa ir mazāka un ielien s izmērā :-D
08.09.2011 02:13 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Man ar tā ir ar apenēm, bet īstenībā viņas man der,kamēr draugs nav ķēries pie veļas mazgāšanas. :-D īstenībā es nometu 4kg un man viņas atkal der (vai beidzot der?) labi,ka neizmetu :-D
08.09.2011 02:17 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es arī apakšveļu pērku uz acīti. Bieži vien man viņa neder :-D Tas ir tiiiiik stulbi, bet nu es nevarētu iedomāties veicī iet mērīt apenes
08.09.2011 02:22 |

Reitings 457
Es kad kārtējo reizi neielienu s apenēs, dusmojos, kā var nēsājot 34/36 izmēru būt m,l apenes :-D , toties ar krūšturiem ir otrādāk, ja nopērku par lielu, tad naivi ceru, ka moz izaugs, bet kur tas laiks- vairs tak neaug :-D
08.09.2011 02:28 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Pēdējā laikā nav tādi bijuši,jo tā kā man nav liekas naudas ko izšķiest nevajadzīgos sūdos,tad 10x pārdomāju,vai man vajag konkrēto lietu.Drēbēm man ir savi kritēriji,tāpēc-lai cik zema cena,ja neatbildīs kritērijiem,nepirkšu.Tāpēc tur man nejēdzīgu un ''kādreiz varbūt uzvilkšu'lietu nav.
Taču,no senākiem laikiem stāv pārītis jocīgu rotu,uz kurām paskatoties tagad šķiet-kā es varēju domāt,ka kkas tāds ir skaists un man to vajag.Man patīk jocīgas un savādākas rotas,bet šīs...ir pārāk jocīgas. :D
Tāpat nesen izmetu kkādos aizlaikos pirktas nagulakas.Piemēram,tumši rozā toni.Joprojām nesaprotu,kā es tādu varēju nopirkt.
Man ik pa laikam sanāk nejēdzīgi pārtikas pirkumi-gribas pamēģināt jaunu mērci,garšvielu vai vēl kko.Šķiet,ka būs ok,izskatās gardi,bet beigās garšo pēc kkā drausmīga.
08.09.2011 03:57 |

Reitings 174
Reģ: 04.01.2010
Oj.. man arī ar krūšturiem tā ir - ja redzu atlaidi, nemēru pat un domāju-gan jau derēs.. beigās izrādās,ka par mazu :D
pirms kāda laika nopirku sev spilgti rozā rudens zābakus garos.. apmēram 12cm platforma - es jau pati esmu 1.80 .. priekš kam man tos vajadzēja, es nezinu.. tagad stāv skapī.. vrb kādrreiz uz Vecrīgu aiziešu :D
Un vēl man ir tāda mānija kā sadzīves lietas-gumijas cimdi(ja nu pēkšņi kaut ko dzīvoklī vajadzēs darīt ar gumijas cimdiem). vēl gaisa atsvaidzinātāji, fairy :D
nē, nju okey, tas viss noderēs un apmēram gadu varu nepirkt visas šīs lietas.
bet lielākā škrobe ir par ūdens krānu,ko nopirku aizvakar, jo man vannasistabā tek un draugs teica,ka jāpērk jauns. un es depo skatos-opā, krāns ar atlaidi! es laimīga eju mājās, zvanu draugam un viņš nāk likt un saka-tak Tev tāds te neder, tad jau Tev riktīgo santehniķi jāsauc, jo tur neder gredzens(kas par gredzenu, vēl joprojām nesaprotu (s) )nju kaut kā tā.. par velti izmetu 8ls..
08.09.2011 04:59 |

Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
man visu laiku muļķīgākais pirkums ir suņa kaklasiksna, jo suņa man nav un tuvākajā laikā noteikti nebūs :D

nu tur visādas lupatas un apavi, tas jau pats par sevi :D vispār man ir baigā lielummānija. piemēram, ja nopērku kaut kādu lietu, kas man patīk (biežāk kosmētiku), tad sapērku uzreiz vairākus iepakojumus - a ja nu beidz ražot vai paliek dārgi :D :D
tā, piemēram, kādus gadus atpakaļ bija drogās sauļošanās eļļa, te meitenes rakstīja, ka baigi labā un maksāja zem 1ls uz akciju, kaut kāda mega izpārdošana. izmēģināju, patika, galu galā man bija 6 vai pat 8 pudelītes ar to eļļu |-)

burkāniņ, domāju, ka krāns par 8ls tāpat ilgi nedzīvotu ;D bet, ja ir čeks, nes atpakaļ ;)
08.09.2011 05:13 |

Reitings 174
Reģ: 04.01.2010
Luxurie, krāns bija ar atlaidi :D un es nodomāju-kāds varenpirkums būs, draugs priecāsies.. :D
nju laikam gan,ka ir čeks vēl.. nesīšu atpakaļ un no algas nopirkšu normālu krānu! :D
08.09.2011 05:17 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man ari jasaka ,ka man ir liels skapis -sienas skapis pa visu istabinas sienu! :-) Pedeja laika loti patik ,ka varu visu loti labi parskatit-tas nozime ,ka nav neka daudz |-) !Ta "slimiba" beigusies!Domaju -janoperk ,jo noderes ,kad brauksu uz Rigu... :-) Uz Rigu netieku pasreiz ,tas nozime ,ka kleita,kura bija domata iziesanai Riga ,pec iespejas atrak jasuta prom-kamer vel mode! :-D
08.09.2011 05:20 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Meitene, kas labu laiku bija mana labākā draudzene, un kas pie manis bijusi ntās reizes ciemos, 2x uzdāvināja vannas putas. Forši, tikai to, ka man vannas nav viņa ļoti labi zināja :D

Tagad diezgan nejēdzīgs pirkums - vitamīni matu augšanai, kas 3x dienā jādzer, jo es varu atcerēties labi, ja 1x/ dienā iedzert.
Tikko izmetu ārā greipfrūtu ievārījumu, jo es nez kāpēc domāju, ka tas ir apelsīnu, bet greipfrūti man riebjas. Vispār no pārtikas precēm bieži iegrābjos, ja pērku kaut ko, ko gribu tikai pamēģināt.
Esmu pirkusi bikses, kas mazākas ar domu, ka notievēšu. Vispār esmu notievējusi pa vairākiem gadiem arī, visas tās bikses man derēju, bet vasarā izmetu ārā, jo galīgi nesmukas tagad liekas. :D Apenes esmu arī pirkusi, kas beigās tomēr par mazu.
Esmu pirkusi dažādus krēmus - piemēram, sildošo celulīta krēmu - ko man arī slinkums vienkārši izmantot :D

Daudz naudas sūdiem iztērēts, tāpēc tagad es visus savus tēriņus pierakstu, un patiesībā iet uz labo pusi :)
08.09.2011 11:39 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
Man nejēdzīgākie pirkumi pārsvarā ir saistīti ar kopjošo kosmētiku - maskas, šampūni, skrubji, kurus gribu pamēģināt, bet ir tādi, kurus pat neesmu atvērusi.
08.09.2011 11:47 |

Reitings 154
Reģ: 11.08.2011
Ja man ļoti patīk kāds topiņš, jaciņa utt - mēdzu nopirkt divus vienādus tikai atšķirīgās krāsās :-D Plus reti atrodu džinsus kas tiešām izskatas super, ir gadījies ka aizeju un nopērku otru tādus pašus un turu skapī - kad vecie nodils būs vel vieni tādi paši :-D Tikai parasti gaume līdz tam mainas :-D Agrāk kā traka pirku visu kas bija lēts - ir kaudzēm lencīšu topiņi par 2-5 Ls, vilkt varētu kāda 14 gadīga meitene :-D Bet stulbākie pirkumi ever tie ir skaistie apavi, ark uriem nevar paiet, jo neērti, grauž utt, bet ir tik skaisti!!! :-D
08.09.2011 12:48 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
laba diskusija.
bikses, kuras knapi ielidu.
somu, kuru nezinu pie ka pievilkt.
ahh, vsp daudz stulbi pirkumi ir bijusi tiesi sakara ar drebem.
08.09.2011 17:06 |

Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
Neviens vien pirkums iegādāts ar domu, ka notievēšu. Nedaudz esmu gan, bet tomēr diezgan daudz lupatu mētājas, kurās nevaru ielīst. Kādreiz pirku daudz grāmatu ar domu-smuks vāks, gan jau būs laba. Pēc pāris lapām saprotu, ka grāmata ir mēsls un tā tiek ielidināta skapī. :D
08.09.2011 17:20 |

Reitings 418
Kurpes uz mega augstiem papēžiem. Nevaru vēl tā normāli pastaigāt..bet viņas bija TIK smukas! :-D
08.09.2011 17:42 |

Reitings 1111
Tas noteikti nav muļķīgākais pirkums, bet man arī ir džinsas, kuras ir vismaz izmēru par mazu un nekad nav arī derējušas. Turklāt ir kļošenes. Es jau pērkot zināju, ka diez vai kādreiz uzvilkšu, turklāt cerēju, ka gan jau nedaudz notievēšu :D Tā arī stāv skapī. (s)
08.09.2011 17:45 |

Reitings 2532
lētās acu ēnas tizlos toņos, kuri man nepiestāv. Dažādi lūpu spīdumi. Vienmēr domāju, ka šis nu būs labais, bet lūpu spīdumi man vispār īsti nepatīk :D Bet šis niķis nu ir garām.

Daudz esmu iegrābusies ar krēmiem, sejas maskām utt. Tagad izskatu rūpīgāk, ko pērku.
08.09.2011 17:54 |

Reitings 2943
Jocīgi, ka man gan nekad nav nācies nopirkt augstpapēžu apavus ar kuriem nevaru paiet vai drēbes par mazu, jo domāju ka notievēšu. Bet kā izrādās meiteņu vidū tā ir visai aktuāla lieta. :-D

Es parasti iegrābjos ar matu kopšanas līdzekļiem, veikalā šķiet tik labs pēc apraksta, bet reāli maniem matiem nemaz neder. Tā man mājā stāv vairāki iepakojumi. Vēl man skapī ir kādi krekliņi ar cenu zīmēm, kurus jau vairākus gadus neesmu atradusi pie kā uzvilkt vai arī man nepatīk.
08.09.2011 18:05 |

Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
fleksis :D :D jo cerēju, ka koridorā varēs uztaisīt skaistu koka grīdu. ebt izrādās, ka ir 3 krāsas kārtas un ar 1 ripu tikai mazu gabalu var noņemt :D
apakšveļu prakstiski vienmēr nopērku par mazu :-D
zābakus ar augstu papēdi, kurus uzvilku 1x, lai gan labi zinu, ka ar papēžiem parasti nestaigāju :D
08.09.2011 18:20 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
daudz nejēdzīgu pirkumu. visvairāk man bija škrobe, kad Spicē bija kkādas konsultantes izplatītājas un piedāvāja tur kko, tik daiļrunīgi stāstīja un es nepratu atteikties, gribēju ātrāk tikt no viņām vaļā, pat nezinu kāpēc nepateicu, ka nav laiks vai nauda vai kko, beigu beigās nopirku veselu komplektu, pati neko no tā nelietoju, ne smaržas ne tos ķermeņa losjonus nekā, nepatīk smarža.
08.09.2011 18:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits