Nu, ja reiz šāda diskusija, ar kaunu varu atzīties, ka 70%no maniem spontānajiem pirkumiem, ir nekam nederīgi (negribētos gan tā teikt, jo joprojām ticu un ceru, ka kaut kas vēl noderēs kādreiz). Skapī man nav brīvas vietas VISPĀR. Tā kā iepirkšanās man ļoti noņem stresu, tad ieejot jebkurā veikalā varu atrast lērumu "nepieciešamu" preču, kuras tā arī mētājas no plaukta uz plauktu. Te jau minēja par nagu lakām - man to tiešām ir ļooooooti daudz. Tas nekas, ka man ir īsi gēla nadziņi, kuriem nagu laku nevajag. Ieraugu smuku krāsu un tik ķeru ciet. Bet nagu lakas ir sīkums. Trakāk ir brīžos, kad nespēju paiet garām sadzīves elektronikai, kurai ir atlaides vai nepraktiskām kleitām vai apaviem, kuri tā arī stāv neuzvilkti.
Bet kamēr nav tā, ka mana vājā iepirkšanās imunitāte uzskatāmi atspoguļotos makā, šo par problēmu neuzskatu. Mēneša beigās ledus nav jāgrauž un pēdējo gadu laikā, tukšā neesmu bijusi pat ne uz dienu. Un šī situācija arī rada draudus manai apaugšanai ar nevajadzīgām mantām . . .