Taisos uz lekcijām.Vakar jau bija k.d.,kura rezultāts noteikti būs ''burvīgs''.Interesanti,kas būs šodien-eksāmens par pagājušā gada kursos apgūto vielu?
Izvēlētos James Blunt,ja viņš spēlētu pārsvarā pēdējā albuma dziesmas :D Viņa agrākās man galīgi netīk,bet pēdējais albums manām ausīm ir klausāms :)
Man jau liekas, ka neviens students tā neplāno sākt semestri! Bet ir jau pasniedzēji, kas domā, ka visu vasaru tiek zubrīta jau nākamā gada viela un tāda garā! Ar trakajiem pa labam! :D
čau!!
man tag 3 bdienas..! ja neskaita to, ka esmu slima pēc vakardienas izlīšanas, tad jau viss būtu ok.. :)
galva kā spainis, deguns ciet, kakls aizpampis.. super vnk... :( pārtieku no tera flu un piparmētru tējas..! medus gan diemžēl nav.. vēlāk moš jāaizsūta krustmāte uz veikalu... vaaai arī jāpalūdz, lai aizved mani vismaz :D
omg, ka tikko nofeiloju!
Liecos pec tejkannas, un atsitu degunu pret stilka galdu, kuru,protams, neieveroju. ka rezultata man ir pusums uz deguna starpsienas ieksa deguna! :D
man jau ta deguns bija sarkans no iesnam, bet tagad vsp esmu totals Rudolfs + iesnas ta nezeligas, bet izsnaukt nevar, jo tas pusums maita saaaap! :-D :-D
man arī feils - beidzot pabeidzu taisīt gredzenu un salīmēju pikstus ar supelīmjveidīgo :-D ceru šī vakara laikā tomēr nodabūt nost - 5 pirkstu galus īsti nejūtu :-D
Esmu atgriezusies Latvijā, mājās.
Lidojums atpakaļ vienubrīd bija nepatīkams, jo lidmašīna pamatīgi kratījās un nedaudz krita uz leju, visa vienā momentā nosvīdu. Tagad kādu laiku lidot nevēlos, jo pārbijos pamatīgi.
Jaukum, protams, ka bildītes no ceļojuma ir :-)
Šīvakara plānā ir doties uz salonu un to iekārtot pēc remonta.
Biju uz Final destination, tā izsmējusies nudien pasen nebiju :-D :-D :-D
Bet nu jā, ar prāmi braukt negribas, man tūlīt būs paranoja :-D :-D :-D
ņamsi, dažs labs jau minēja, ka tad, kad ir skola, uz lekcijām vairāk gribas :-P :-D :-D :-D :-D
Rīt man pie forša pasniedzēja lekcijas (l) Esmu sev nozvērējusies vairāk apmeklēt lekcijas, jo pagājušajā gadā gandrīz uz pusi no lekcijām netiku (t)