meitenes,, ir taada lieta, ka gribu puisim sagaadaat baudu, un wins grib lai sniedzot minetu - spermu noriju, bet es nespeeju, kaa juutu ka man mutee saujas kautkas silts, man paliek slikti,,,
man vīrietis to nekad nav licis darīt, sākumā jautāja, vai tā vēlos darīt. un kāpēc lai nedarītu. kāda tur pazemošana? tie taču vienkārši aizspriedumi Tev drīzāk :-) nevienam jau nav spiesta lieta.
es neteicu, ka tas ir nosodāmi, vnk nu kas tur var būt pa baudu kkādu glumekli rīt? :D katram jau savi uzskati , izsaku savu viedokli, man vnk tas liekas tizli.
kādas vēl mēnešreižu asinis, wtf?! :-D
vīrietis taču kunilinga laikā arī dabūn sievietes garšu, tad jau tas arī ir pretīgi. Bet varu saderēt, ka tām, kurām rīt liekas pretīgi kuniligs liekas pilnīgi normāls :-D :-D :-D
man,piemēram,ļoti garšo. pat mēdzu to saukt par `ņammiņu.
nekad nav bijusi vēlme izspļaut vai uzdzert kko.
protams,viss ir atkarīgs arī no tā, cik laiks pagājis kopš iepriešējās ``pabeigšanas``..varbūt,ja ir bijusi slikta pieredze, rijot tad, kad puisis nav kādu laiku pabeidzis, tad iesaku rīt otrajā pabeigšanas reizē un būs ņammīgāk.
sniegt minetu manam wiirietim man nesagaadaa probleemas, man patiik to dariit, rijusi spermu weel neesmu un noteikti to arii nedariisu,:d wieniigais gruuti pierast pie spermas garshas un smarzjas..
Kaki-man patik tavi komentari! :-) Es gribeju vel pateikt,ka ta garsa atkariga,ko virietis ed,vai smeke uttSperma ir veseliga, ir sievietes,kuras liek to uz sejas,tikai atkal-ko virietis edis...kadreiz ir par stipru-savelk seju! |-)
KAĶI - vot tur jau tā atšķirība nafig jārij nost? ok, tev trāpās varbūt kkas, bet kādu gan baudu var sagādāt tā rīšana? es nekad neprasītu draugam lai kko no maniem izdalījumiem norītu, un ne runa par aizspriedumiem, bet jau par jēlām lietām.
Ui, agnesite! Tikpat labi kāds varētu šausmināties par to, ka Tu VISPĀR veic vīrietim orālo seksu, jo ar to vietu taču čurā un mutē tā nav jāliek! :-| Piedod, bet tie ir gan Tavi aizspriedumi, ļoti muļķīgi turklāt. Un nekas vairāk.