Melnumi

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011

Es sevi pēdējā laikā nesaprotu, bet pārāk bieži galvā iezogas viens tarakāns, kas tirdīt tirda. Noteikti pabojāšu savu tā jau necilo reputāciju, bet man to vienkārši ir kaut kur jāizliek :D

Parasti es tiešām neesmu no tām skaudīgākajām personām, no sirds priecājos par citu laimi, sasniegumiem :) Bet tagad man skaudība mijas ar nicinājumu.. kaut kāds trakums iekšā sēž.

Pēdējā laikā tracina cilvēki, kuriem ir dots daudz un pārāk daudz, kuriem pārāk ļoti ir paveicies un veicas, kuri kā siltumnīcas vidē auguši par nevainojamiem, visiem standartiem atbilstošiem 1. šķiras tomātiņiem. ;-)

Kuriem ir dota harmoniska vide, šarms, laba veselība, mīloši vecāki, pārticība jau no bērna kājas, ass prāts, harizma, humora izjūta, mīlošs cilvēks pie sāna, dabisks skaistums..utt.

Tajā brīdī man skauž, ka man tas viss nenāk tā dabiski, pēc visa ir jātiecas. Bet dažiem tas ir nokritis no gaisa.

Un pat tad vēl atļaujas čīkstēt, ka kaut kas nav tā.. Tajā brīdī man gribas kliegt un uzsprāgt no dusmām un netaisnības sajūtas...

Es pat nezinu, kāpēc to te rakstu. Laikam, sanāk tāda kā maza, virtuāla grēksūdze. (s) (t)

06.09.2011 00:44 |

Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Es varu teikt vienu - viss atkarīgs no cilvēka iekšējās pasaules. Un es varu spriest par to, ko redzu sev apkārt.
Manam draugam visu mūžu ir bijis tā, ka ir daudz vai nav nemaz.
Šobrīd ir tas nav nemaz posms un gan viņš, gan viņa vecāki cīnās par to, lai būtu! Un nav zaudējuši nedz pascieņu, nedz savaldību.
Drauga māsai tas viss iet secen, jo viņai krusttēvs ir viens no bagātākajiem cilvēkiem Latvijā un grūž ko var no visām pusēm.
Man liekas, ka cilvēks neciena savu ģimeni, ja var nopirkt peldkostīmu par 90 latiem, zinot, ka vecākiem ir knapi ko par elektrību samaksāt utt.
Vispār savādi, ka viņi abi ir tik absolūti atšķirīgi.
Zinu ļoti daudzus šādus gadījumus, viss atkarīgs no audzināšanas. Mans draugs nekad nečīkst, bet tajā pašā brīdī viņa labākais draugs čīkst par visu un vēl paspēj manam kaut ko pārmest.
Ja cilvēks ir izlutināts un nespēj paskatīties sev zem kājām, tad man vienkāŗsi ir kauns.
06.09.2011 16:28 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Meitenes, jūs dikti pieķērāties tai nabadzībai/bagātībai :D Tas bija tikai viens no punktiem. Es nerunāju par lielajiem bagātniekiem, zinu,ka jo vairāk naudas, jo vairāk problēmu.
Cilvēks, par ko runāju.. nu, nē, nav superbagāts, bet nekad nekā nav trūcis. Un, ja būtu saraksts ar dzīves jomām un kaut kādām prasībām, pie visām būtu ķeksītis "ir ok".
Vienkārši viens plūst cauri dzīvei tā viegli, jautri, forši un bez galvassāpēm, kamēr citam uz katra stūra kāds pārbaudījums. Man ir prieks par šo cilvēku un nekādas skaudības nav, līdz brīdim, kad tas pirmais regulāri paspēj pačīkstēt par tādām lietām, ko otrais nekad nav varējis un tuvākajā laikā arī nevarēs dabūt (un runa ir par visu ko, ne tikai to, kovar nopirkt par naudu), tad man uznāk šādi melnumi un tad es sāku dusmoties uz visu pasauli.
Katrā ziņā, šodien melnumi jau gandrīz pazuduši :)
Salomē, ir arī kuņģis sāpējis, paldies par apjautāšanos. Man gan to visu par kariem un asarām acīs šķiet jocīgi lasīt pēc tā, kā Tu sevi šeit pozicionē - gardēdi, labu izklaižu, apģērbu un apavu mīlētāju :) Protams, varbūt Tu tiešām viņus kaut kā atbalsti un sūti savas drēbes un matu līdzekļus, bet nu kaut kā izklausās dikti paštaisni. ;-)
06.09.2011 16:33 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man arī ir bijušas šīs sajūtas par netaisnību, bet īstenībā jau pēc tās taisnības es necenšos, pati vien esmu vainīga pie daudzām nebūšanām un problēmām.
Es sevī nemaz neielaižu domas, par to, ka kaut kur Āfrikā kāds mirst no bada, varbūt izklausīsies ciniski, bet katrs mēs esam tur kur mums jābūt, varbūt nākamajā dzīvē par savu nepateicību mēs nokļūsim tur Āfrikā un mirsim badā, un tas āfrikānis nabagais būs bagāto godā.
Un reti kurš cilvēks ir tāds kuram viss ir un vēl retāki ir tādi kuri būtu ar visu absolūti apmierināti, un pat ja kādam ir dots šķietami vairāk, es domāju, ka kaut kas cits atkal viņam tiek atņemts.
06.09.2011 16:39 |

Reitings 219
Man šādas netaisnības bija vitāli svarīgas, kad biju pusaudžu vecumā, es domāju pie sevis kāpēc tā un cik pasaule tomēr ir nataisnīga. Tad kādu laiku padzīvoju viena un laikam var teikt, ka izaugu no tā - man izveidojās pavisam citas vērtības un cits skatījums uz pasauli. Tā vienkārši dzīvē ir, bet pats svarīgākais ir, lai Tu sevi atrastu tajā visā un butu mierā ar savu es un to pasauli un mirkli, kas notiek ap Tevi. Nu nav mums ģimenē pēdējā izlaiduma auto, bet es esmu tik neizsakāmi laimīga, ka mums vispār ir auto :D :)
06.09.2011 16:57 |

Reitings 6324
Gurri, jo vairāk es palasu Tavus komentārus, jo mpievilcīgāka kā cilvēks Tu man šķieti - stipra, pārliecināta, bet arī sievišķīga.
Un par Salomi skaidrs ir viens - gaiša, cilvēcīga.
06.09.2011 16:59 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Bļāviens,man arī skauž un pat ļooooti,varu cepties cik uziet. Zinu ka daudzi arī skauž mani,ka māku no pieticīgiem līdzekļiem itkā ārēji ļoti labi sevi pasniegt,bet tas atkal ir baigākais fufelis,daudzi mani skauž jo,man ir darbs un pat sauc par kantora žurku.
Bet man skauž tie kas ņaud ka nav naudiņas maizītei,bet ballīti uztaisīt 25.cilvēkiem ir par ko,vot tas ir talants, škauž jo es strādājot pat 4.cilvēkiem to nevaru uztaisīt,bet tie kas nestrādā un kam tipa nav tie var. Brēc ka nav nauda,pelna ITKĀ tikai 90mēnesī,bet var ras džas nopirkt plazminieku, katru mēnesi aizlaist uz deutchlandi paciemoties, bet nav naudas-jāiet paprasīt pabalstu. Man skauž tie parazīti,kuri māk visu un visus izmantot,bet man viss nāk grūti :'-(, Ja gribu tv ir jāatsakās no izklaidēm, ja gribu jaunus aizkarus - jāatsakās no jauniem džinsiem. man skauž un varat saukt par maitu un jebko citu, varat pat teikt,ka pati vainīga šā vai tā,bet tiešām besī tie kam viss krīt no gaisa (e)
06.09.2011 16:59 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Jā, par Gurri piekrītu.Tiešām žēl,ka nekļuvi par ginekoloģi.

Skābene, tur nav ko skaust. Tā ir bezkaunība dažiem,kad visu uztaisa na haļavu, izprasa pabalstus,bet tajā pašā laikā uzrīko ballītes.

Dod, dieviņ, citam dot,
Ne no otra mīļi lūgt.
06.09.2011 17:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits