Melnumi

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011

Es sevi pēdējā laikā nesaprotu, bet pārāk bieži galvā iezogas viens tarakāns, kas tirdīt tirda. Noteikti pabojāšu savu tā jau necilo reputāciju, bet man to vienkārši ir kaut kur jāizliek :D

Parasti es tiešām neesmu no tām skaudīgākajām personām, no sirds priecājos par citu laimi, sasniegumiem :) Bet tagad man skaudība mijas ar nicinājumu.. kaut kāds trakums iekšā sēž.

Pēdējā laikā tracina cilvēki, kuriem ir dots daudz un pārāk daudz, kuriem pārāk ļoti ir paveicies un veicas, kuri kā siltumnīcas vidē auguši par nevainojamiem, visiem standartiem atbilstošiem 1. šķiras tomātiņiem. ;-)

Kuriem ir dota harmoniska vide, šarms, laba veselība, mīloši vecāki, pārticība jau no bērna kājas, ass prāts, harizma, humora izjūta, mīlošs cilvēks pie sāna, dabisks skaistums..utt.

Tajā brīdī man skauž, ka man tas viss nenāk tā dabiski, pēc visa ir jātiecas. Bet dažiem tas ir nokritis no gaisa.

Un pat tad vēl atļaujas čīkstēt, ka kaut kas nav tā.. Tajā brīdī man gribas kliegt un uzsprāgt no dusmām un netaisnības sajūtas...

Es pat nezinu, kāpēc to te rakstu. Laikam, sanāk tāda kā maza, virtuāla grēksūdze. (s) (t)

06.09.2011 00:44 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Salome-man jasaka ,ka tas laikam ir pedejais,ko par mani varetu teikt-cinisks un egoistisks (t) !Parejas ipasibas ,kuras nav pozitivas- pienemu! :-D
06.09.2011 03:00 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Emmanuelle, ja manu tekstu uztver uz sevi, tad ar kaut ko sevī neesi mierā.
06.09.2011 03:06 |

Reitings 16208
Salome-es vienmer esmu teikusi ,ka tu esi loti talantiga ,raksti loti interesanti,izklausies tada loti jauka meitene :-) ,bet vai tev pasai dzive ir bijis ta,ka tu esi atdevusi savu kumosu kadam,teiksim kadam no saviem gimenes locekliem?Vai to varetu izdarit?Gribeju ar to teikt -vai pati esi jutusi to,ka kaut kas jaatrauj no sevis,lai otram butu vieglak?Tas butu mazliet par egoismu.Mes jau varam pardzivot par visiem ,kuri nokluvusi grutos apstaklos, dabas katastofas utt,bet ko mes daram pasi savas gimene laba?Vai pati esi stradajusi smagu darbu?
Es zinu -atkapos no temas!Atvainojos Switched on prieksa! |-)
06.09.2011 03:39 |

Reitings 5709
Emmanuelle, Tu zini manu paradoksu - raudu par svešiem, esmu auksta pret tuvajiem. Bail laikam.
06.09.2011 03:42 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Man liekas raudāt par globusu ir kudiš vieglāk, kā raudāt par sevi...
06.09.2011 03:44 |

Reitings 16208
Man vienmer prata,ka savu galas gabalinu atdevu savam sunim ,jo vina vienkarsi needa putru,ja nebija klat mazliet gala!Taja bridi mana radiniecite,kurai toreiz bija 4 gadini teica-es ari iedosu sunim savejo-loti gribu ,lai tu mili mani ari...!Man pedeja laika loti nak prata vecie laiki...varbut tapec ari kadreiz gruti sadzivot ar tiem cilvekiem ,kuri tam nav gajusi pari...!Runaju ar savu Francijas draudzeni tiesi par so temu vakar-tapec laikam tadas emocijas! (t)
06.09.2011 03:51 |

Reitings 5709
Emmanuelle, ar dzīvniekiem man arī tā ir. Es pati vienmēr pagaršoju suņa un kaķa ēdienu, lai zinātu, ka viņiem tiek tas, kas vajadzīgs. Tādā ziņā esmu ļoti rūpīga un iejūtīga. Bet mēs taču ne par mani.

Tas, ceru, nav autores gadījums, bet ir tik... skumji dzirdēt, kad cilvēki saka, ka kāds kaut ko nav pelnījis. :-|

Man šodien ir dikti nejauks noskaņojums, tāpēc labāk tā īsti neņemt mani vērā, jo kaut kur jau man jāizlādējās laikam ir.
06.09.2011 03:57 |

Reitings 5709
*jāizlādējas
06.09.2011 03:57 |

Reitings 380
Reģ: 16.02.2011
Nu jā, jāatzīstas, ka arī es esmu aizdomājusies par to, ka citiem ir lietas, kuru man nav, ne tikai materiālajā ziņā... Vai arī ka man ir citādāk nekā viņiem,un tad domāju, kāpēc tā. Bet mēs katrs esam citādāks,mums katram dota sava dzīve,mēs katrs dzīvojam savu dzīvi, savās ģimenēs, savās vietās u.t.t. Visiem jau nevar viss būt vienādi. Viens piedzimst bagātnieku ģimenē, otrs ne tik turīgā. Protams,ka naudai ir liela nozīme, lai spētu normāli dzīvot, bet ne jau tā svarīgākā. Turklāt, katram ir pēc kā jātiecas, es tā uzskatu. Katrs var ko sasniegt savā dzīvē, ja mērķtiecīgi uz to iet,ja ir skaidra sava dzīves jēga, ja zin, ko vēlas panākt, sasniegt. Viegli jau tā runāt, bet es domāju, ka tā ir. Pati vēl esmu ceļā uz to visu. Bet esmu sapratusi vienu, tas,ka man nav tik labi gājis kādā ziņā kā citiem, nenozīmē, ka man turpmāk neies vai arī ,ka man pavisam neiet. Ir bijuši brīži,kad gribas čikstēt, pat raudāt, bet jābūt man pateicīgai Dievam par to visu,kas man ticis dots un ir vēljoprojām,un esmu pateicīga. Piekrītu meitenēm, kuras te raksta, ka tas,ka liekas,ka kādam iet superīgi, nenozīmē,ka viņam nav citu problēmu, katram kādas savas likstas.

Novēlu lai Tev pāriet ššs sajūtas un pasmaidi un novērtē visu to labo, kas tev dots (l) :-)
06.09.2011 04:01 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Karinjo+
Salome, jauks vai nejauks noskaņojums, bet ir lietas, kuras Tu nevēlies vai nemāki saprast, bet grāmatās esi palaidusi garām. Ir viegli pinkšķēt par katru katastrofu pasaulē, ja šī katastrofa nav Tavā dzīvē. Tu vienkārši esi jauna, izlutināta un Tev trūkst reālās pasaules izjūtas, kad jādiskutē par tādām tēmām.
06.09.2011 07:53 |

Reitings 16208
Pirmdiena -man jasaka ,ka tu tiesam juti cilvekus! |-)
06.09.2011 09:03 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Nu nezinu, pati maaciijos vidusskolaa, kur maaciijaas arii ljooti daudz bagaato beerni, kuriem viss tiek "pienests uz paplaates". ziniet? taa nemaz nav. kad tu iepaziisti tos bagaatos, tad zini, ka nav vinjiem vieglaaka dziive kaa mums "neizredzeetajiem".

un par tiem afrikaanjiem. Es nevis sajuutos labaak par savu dziivi, ka man ir ko eest un vilkt, kad iedomaajos par visu s*du, kas notiek pasaulee un mazajiem nabadzinjiem afrikas vidienee, bet tieshi otraadi - juutos sliktaak, jo ir taada kaa vainas apzinja, ka kaa nu es tagad jutiishos slikti par savaam probleemaam, vai vai.. bet vainas apzinja par kaut ko, par ko tu neesi vainiigs, liek justies sliktaak.

labaak tiecies uz augshu, un nedomaa tik ljoti daudz par bagaatajiem vai nabagajiem.
06.09.2011 13:41 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Es uzskatu, ka mums katram ir tas, ko esam "pelnījuši", kas mums pienākas. Kādam ir daudz naudas, bet viņš ir vientuļš un slims, kādam ir mīloša ģimene, bet nav naudas, kāds šodien ir bagāts, bet pēc gada skaitīs kapeikas, kāds jau 10 gadus dzīvo nabadzībā, bet pēc vēl 10 gadiem dzīvos pārticis, un tā tālāk. Mums katram ir savs liktenis, sava nasta un problēmas. Ideāli cilvēki un ideālas dzīves nepastāv. Tev varbūt liekas, ka kaimiņu Jānim mašīna "nokritusi no gaisa", bet tu nezini, ka Jāņa tēvs visu dzīvi ir smagi strādājis, lai tiktu pie labklājības, un tagad viņam ir smagas veselības problēmas. Viss nav tā, kā izskatās. Un tev noteikti ir kaut kas tāds, kas nav tiem pārējiem, kurus tu apskaud.
06.09.2011 14:12 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
+ Pirmdiena

Neko neteikšu par Āfrikas bērniem, jo tas viss mums ir pārāk tālu.Paskaties tuvākajā apkārtnē, varbūt kādam kaimiņam mazāk paveicies, uzreiz liksies,ka Tev ir labāk. Kaut kā mani šī problēma tik traki neskar vairs,jo visas paziņas un draugi plus mīnus ir vienādi, ar vienādām problēmām, bet tie,kam viss ir, ļoti pēc tā tiecās un smagi mācījās un strādāja.
06.09.2011 14:26 |

Reitings 72
Reģ: 18.07.2011
es neteiktu varbūt, ka tā ir skaudība, bet man nāk dusmas, kad cilvēks īd, ka viņam nav naudas, lai arī pelna 2x vairāk kā es. Man ir jāsamaksā rēķini, jāpaēd, kamēr tam otram nav nekādu rēķinu jāmaksā, tikai dauzās apkārt un vēl mēneša baigās noņaud, ka nav naudas (e)
06.09.2011 14:42 |

Reitings 190
Reģ: 12.04.2011
Vakar ar draugu skatījāmies ekstrasensus. Viņu uzdevums bija atrast pazudušo līgavu, kas aizgājusi iepirkties dienu pirms kāzām un pazudusi. Līgavainis izmisīgi meklējis utt, draugi stāstīja, cik ļoti visi to pāri ir apskauduši, jo viņš viņai izdabāja priekšā pakaļā, pirka visu, ko vēlējās, veda uz saloniem utt., bijis traki salds attiecībās. Pieaicinot ekstrasensus, atklājās, ka izmisušais līgavainis ir slepkava - maniaks. Kurš arī savu "mīļoto" nogalinājis, nožņaudzot un sagriežot 9 gabalos, ko pietam ilglaicīgi ir plānojis. Un kad tas viss atklājās, skaudējiem slikti palika no domas vien.
Labi, tāds pretīgs piemērs, bet vakar nošokējos, kā citiem dzīvē ir izgājis. Viņai, ja nemaldos, bija tikai 24 gadi. Mūžīgā līgava.
Tā kā nav, ko skaust :)
06.09.2011 14:55 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Mani "mīļākie" cilvēki ir tie, kuri vienlaikus pērk jaunu sadzīves tehniku skaidrā un saka,ka naudas nav.Atkal pērk un saka "vai, nav naudas,šausmas" :D Tas nekas,ka ir vēl arī iekrājumi :D nu kapēc tā jādara?!
06.09.2011 14:55 |

Reitings 159
Pilnīgi piekrītu "blatāā" nekas, kas ir redzams no sava skata punkta NEVAR pieņemt, ka tas ir tā un ne savādāk.
06.09.2011 14:58 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Katram tā vērtību skala ie savādāka!Dzīvē tā ir iekārtots, jo vairāk tev ir, jo vēl vairāk tev vajag!Katrs gaužās par tām lietām, kas viņam trūkst!
Varbūt es esmu sliktākais cilvēks uz pasaules vai lielākā egoiste, bet tas, ka bērniem Āfrikā nav ko ēst,bet man ir, neliek man justies labāk un to novērtēt!Man līdz vēmienam riebjās šitie kašķi ar savu vecmammu, kad es pasaku,ka man vajag jaunu7s zābakus, bet tagad nevaru atāluties, viņa man sāk breķt virsū oar to, ka man vajadzēja padzīvot kara laikā, tad es saprastu, kas ir kas, jo viņiem nekā nebija!sorry,mani pilnīgi tas neaizķer!Kāda man daļa gar to, kas bija 60 gadus atpakaļ!Vai tapēc man jāstaigā visu laiku vienās kurpēs un jāpriecājas,ka man viņas ir?
Jā, man vienmēr ir bijusi forša ģimene, bērnībā nekā īsti nav trūcis, arī tagad nevarētu teikt, ka man viss ir slikti, bet es čīkstu,jā, jo gribu, lai viss ir daudz labāk!Un, kad būs daudz labāk, tad gribēšu, lai ir vēl labāk!
Un tici man, ka ne vienmēr ir tik labi kā izskatās, jo irn kategorija cilvēku, kas sabiedrībā uzliek kaut kādu "viss m,an ir ideāli" masku, bet mājās varbūt valda pilnīga nesaticība un strīdi!
06.09.2011 15:09 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
p.s.Redzu savas šausmīgi daudzās kļūdas! :-D

Jā, es arī vakar tos ekstrasensus skatījos, tieši to pašu nodomāju!
06.09.2011 15:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits