Es tev tiešām ļoti labi saprotu, jo patiesībā ar meitenēm pārāk labi nesaprotos, es komunicēju vairāk tikai ar vīriešu kārtas pārstāvjiem. Un klasē jā, man nav draudzeņu. Bija vien draudzenīte, kas nu par draudzenīti.. šī sāka skriet pakaļ pārējām un palika tāda pati, kā visas, aprunā, vērpj intrigas, bla bla. Nodomāju, nu i simts gadus man vajadzīga. Tagad klasē kontaktējos ar maz cilvēkiem, tiešām. Bet zini, man kaut kā daudz maz vienalga, protams, ne pārāk patīkami, bet cilvēki ar kuriem draudzējos, man ir ārpus skolas, ar to man pietiek. :) Un es arī šobrīd mācos 12. klasē un mans viedoklis ir tāds, ka tāpat nav jēga tagad pēdējā gada laikā censties diži sadraudzēties, iespējams pat vairāk klapatu būtu, jo tāpat pabeigsi šo klasi, nosvinēsi izlaidumu un iesi dzīvē savu ceļu un tie klasesbiedri paliks tik kā tāda atmiņa, ka redz tādi vispār bijuši. Ir jāsamierinās, man arī bija grūti. Iespējams pati īpaši necenšos draudzēties, jo neuzskatu par vajadzīgu, tie, kas ir draugi, tie uzrodas kaut kā dabīgi neizliekoties par to, kas tu neesi un uzvedoties brīvi, nepiespiesti. Lai veicas! :)