Iesakiet melnu matu krāsu kura īpaši neizbalē vai vēl labāk vispār neizbalē, un spīdums matiem ilgu laiku saglabājas matos. Pagaidām krāsoju ar Palete, bet tā ļoti ātri izbalē, mēģināju vairs neatceros kādu citu firmu, bet tā arī ātri izbalēja.
starp citu, mani vienmeer intereseeja kaadaas proporcijaas jaajauc henna un basma, lai iznaaktu tumshi bruuni mati? nekad neesmu meeginajusi, jo bail riskeet :D
Kad es veel kraasoju melnus, tad vienmeer njeemu Palette, jo zinaaju,ka vienmeer no kraasoshanas liidz kraasoshanai mani mati buus super spiidiigi un kraasa neizbalos. Praktiski visu laiku mani mati izskatiijas kaa tikko kraasoti.
Jā,man ir melllni pilnībā :)
Bet var jau arī brūnu hennu pirkt.
Par krāsas izņemsanu ir kā ir. Kad bija man spilgti sarkana skipsna, man no sākuma ar 12% balinātāju to izbalināja, un tad krasoja sarkanu :)
Krāsoju ar Palette, apmierina pagaidām.
Esmu vīlusies Syoss matukrāsās. Iztērāju lielu naudu 3 iepakojumos un tāpat mati palika nenokrāsoti un ar pleķiem. 1 iepakojums matiem, kas garumā līdz zodam. Un to var izlasīt, ja nemaldos, tikai iekšpusē pievienotajā instrukcijā. Galīgi nepatika. (t) Protams, ja ir īsi mati, tad gan jau sanāks skaisti. :)