Labrīt :) Varbūt vēl kādai pirmkursniecei nav ar ko doties uz Aristoteli LU šodien :) ? Meklēju kompāniju. Varbūt kāda no tām, kas šeit rakstīja par draudzeņu meklēšanu :)
Nu jā, bes es negribu pirmajā dienā ievelties fakultātē pēc ballītes visas nakts garumā! :D Tādēļ domāju, ka nav vērts aiziet uz divam stundām, jo tad man pēdējais transports! :-)
Labāk pārjautāju :) Paldies par izskaidrošanu :D Es arī sāku domāt par to vakara baļļuku, kāda jēga man 5 Ls maksāt par pāris h., jo nenopirku iepriekšpārdošanā ar lidoni:D
Es arī nebiju baļļukā, kad biju pirmajā kursā, jo biju baigi slima ar kaut kādu vēdervīrusu. Doma laukumā knapi stāvēju kājās un vienā mirklī pat nozudu ar draudzeni pavemt šķērsielā :-D
Jā, bija Pirmsaristotelis :) Un bija arī ievadlekcijas, kur sapazinos ar pāris cilvēkiem :) Tad jau laikam jāiet vien uz to Doma laukumu un ballīte lai paliek tiem, kas spējīgi negulējuši tikt līdz fakultātei. Man tā grūtāk ar šito iet:D
Un kā ir tad, ja es uz Aristoteli eju ar savu draudzeni, kas ir no citas universitātes? Ir vērts iet ar viņu kopā uz Doma laukumu vai arī viņai tur nebūs ko darīt?
Un kāda ir attieksme pret tiem, kas ierodas tikai uz pašu ballīti 22:00? :-D