Es trenējos jāšanas sportā jau vairākus gadus, pēdējā laikā ir daudz dzirdēts par to, ka cilvēki izmanto dzīvniekiem domātās smēres.Mamma arī nopirka zirgiem paredzētu šampūnu jājauc attiecība 1:10 bet es nedaudz piepilinu aptuveni litram silta ūdens puto labi, matus izmazgā lieliski + pat manus matus, kas veļas mezglos un ir grūti ķemmējami pēc šī šampūna ir ļoti viegli izķemmēt un nepūkojas, neveidojas mezgliņi matos, esmu mazgājusi gan tikai 2x starp tām mazgāšanās reizēm mazgāju ar parasto šampūnu, mamma ar mazgā nekāda vaina, neniez ne dedzina, turpretī krustmāte teica, ka viņas matu tipam neder.
Man vecmammai bieži sāp kājas, viņa ir gājusi pie ārstiem un lietojusi dažādas zāles un smēres, bet pēdējos mēnešus lieto smēri, ko lieto zirgiem pie kāju sasitumiem un līdzīgām vainām. Tā smēres ir atvēsinoša un ir sildošā, vecmamma lieto atvēsinošo un viņai palīdzot, tāpat man mamma arī lieto to smēri tikai sildošo, starp radiem arī ir kas lieto un saka ka šīs smēres ir bezmaz labākas nekā fastumgēls :D ir arī no paziņām labas atsauksmes dzirdētas par šīm smērēm.
Vēl man ir stāstījuši, ka vetaptiekā esot smēre ko smērē govīm uz tesmeņiem, lai to mīkstinātu un daudzas to smēri smērē uz papēžiem, lai tos mīkstinātu un tie nesprēgā.