Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sanktpēterburga

Reitings 350
Reģ: 06.01.2011

Sveikas meitenes :) Varbūt kāda ir bijusi Sanktpēterburgā un var mazliet pastāstīt par šo vietu :) kādas cenas,ko vērts iegādāties utt :) paldies :)

02.09.2011 14:06 |

Reitings 285
Reģ: 12.02.2011
Pilsēta ļoooti skaista, kas gudriem cilvēkiem zināms, taču dārga nu ārprātā! :-)
02.09.2011 14:19 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
Biju pirms diviem gadiem. Pilsēta patiešām ļoti skaista. Iesaku paņemt inyour pocket gidu (http://www.inyourpocket.com/russia/st-petersburg) un pastaigāt pa pilsētu apskatot visus punktus

Protams - iesaku braukt uz Pēterhofu (mēs braucām ar ātrgaitas kuģīti - tas prieks maksāja kaut kur pie 8 Ls, bet bija to vērts atpakaļ braucām ar autobusu - pa kādiem 50 santīmiem :D)
Iesaku apskatīt arī Izaka katedrāli - tiešām skaista (iesaku uzkāpt arī augšā - terasē - tur skaists skats uz pilsētu)
aaa.. nu protams - pusnaktī - tiltu pacelšanu - tas bija vesels pasākums :D

Par cenām - pārtikai kā Rīgā. Sabiedriskais transports - pat ļoti lēts. Metro maksāja kaut kur 18 santīmus.

02.09.2011 14:27 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Esmu bijusi, bet slinkums stāstīt visu, kas tur redzēts, piedzīvots. Tā ir skaista tur, kur tā paredzēta izrādīšanai, padārga, taču biedējoša iekšpagalmos un nostūros, ar žurkām un nekārtību, bet ko tādu katrā pilsētā var atrast. Ja salīdzina ar Maskavu, tad krietni pievilcīgāka arhitektūras ziņā (mans subjektīvais viedoklis). Es savā laikā tur iegādājos traukus un spilvenus, par ko mājinieki nebeidza smieties, bet man tiešām šķita neticami izdevīgi+skaisti. :-D
02.09.2011 14:29 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
reku to gidu var lejupielādēt un izprinēt :) http://www.inyourpocket.com/data/download/st-petersburg.pdf
02.09.2011 14:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits