Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

vajag pajautāt!

Reitings 27
Reģ: 16.04.2010

Sveikas šajā tumšajā vakara stundā! (l)

Tā kā miegs vēl nenāk, bet ir neliela problēma, kas man neliek mieru.

Tātad... Vai kāda ir meklējusi sev dzīvokli un izmantojusi starpnieku? Manā izpratnē tas ir tā, ka es atrodu sludinājumos dzīvokli, bet to izīrē starpnieks. Kas notiek, lai to dzīvokli dabūtu? Un kāda nozīme tam starpniekam? :-D

01.09.2011 01:19 |

Reitings 348
Reģ: 02.02.2011
Esmu un pieredze bijusi tikai negatīva. Dzīvoklis bija drausmīgs, starpniekam bija jāmaksā kādi 60ls un vienalga tur nepaliku. Viņi solīja izremontēt,jo bija iesākts,bet neko tādu neizdarīja, kā arī naudu atpakaļ neatgrieza.
01.09.2011 01:23 |

Reitings 103
Reģ: 26.10.2010
Dzīvokļa meklēšana ar starpnieku- negatīva... bija jāsamaksā 35Ls, un tad man tika iedotas adreses, kurās esot brīvi dzīvokļi (trīs adreses)... bet gala rezultātā- pilnīga krāpšana...tajās adresēs,kuras tika iedotas nekas netika izīrēts... (t)

Es tomēr ieteiktu vērsties kādā no daudzajām firmām,kuras nodarbojas ar dzīvokļu izīrēšanu... ;-)
01.09.2011 01:33 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
man pozitiiva, mekleeju dzivokli, sazvaniju makleri , vinja man paradija visadus dzivokljus , kad izveeleejos kaads man patiik samaksaaju vinjai 100ls un vareeju iet dziivot..tas jau bija gadus 5 gan atpakalj..
01.09.2011 01:36 |

Reitings 27
varduleens - varbūt tu zini kādu firmu, kas ar to nodarbojas?
01.09.2011 01:38 |

Reitings 103
Reģ: 26.10.2010
Aīīī...tas bija tiešām sen, kad es caur to firmu meklēju un arī atradu dzīvokli, bet...firmas nosaukumu tiešām neatceros...,bet ofiss atradās pretī LU ēkai- tai,kura Ekonomikas un vadības fakultāte... :-) Ja nemaldos, bija trešajā stāvā... Iespējams, ka tā firma tur ir joprojām ;-)
01.09.2011 01:45 |

Reitings 480
Reģ: 20.10.2009
Esmu izmantojusi un viss super !!! :)
Parasti starpnieki ir vecākiem kungiem, jo tiem nav ne spēju elektroniski komunicēt tik labi, ne arī vēlme nesties uz dzīvokli to parādīt :) Tā nu viņš noalgo kādu cilvēku, kas to izdara un nopelna naudiņu.

Vismaz visās situācijās , kas man bijušas, tā izrādījās, ka notiekot :)
01.09.2011 10:49 |

Reitings 480
Reģ: 20.10.2009
Bet vispār mākleris ir super padarīšana. Mēs saņēmām uz epastu desmitiem piedāvājumu , kas atbilda mūsu kritērijiem un nebija atrodami nekur, ne ss.lv ne zip.lv ;) Līdz ar to, ja kāds no tiem dzīvokļiem iekrita sirsniņā - samaksājām māklerim pusi no 1. mēn īres naudas. Nav maza nauda, bet atmaksājās. Citādi visus studiju gadus dzīvotu dzīvoklī , ko nemaz nevaram atļauties , jo tik lētus kā mākleris nekad nebūtu atradušas.
01.09.2011 10:51 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Esmu izmantojusi un vairs to nedarīšu. Tolaik tas maksāja 20Ls un dzīvokli viņi tā arī neatrada. Gribēju Pārdaugavu vai centru, bet viņi iedeva kādus 5 dzīvokļus. Purvciemā, Mežciemā un vēl visādos elles kaktos, kur es nemaz negribēju. Turklāt visi kriminālā stāvoklī, vēl bez siltā ūdens un ar malkas apkuri, kgan biju norādījusi, ka vēlos centrālo apkuri un loģiski, silto ūdeni. Biju baigi vīlusies, tas kantoris man ķekša pēc iedeva kkādus gaģušņikus un vienu dzīvokli Ģertrūdes ielā. Bija tā, ka vakarā ar drušku sarunājam ar dzīvokļa īpašnieci, ka aiziesim apskatīties, šī kādas 15min. pirms tikšanās zvanīja un teica, ka kavēsies, jo sīkais no dārziņa jāsavāc. Aizgājām un adresi, bet tāda mājas numura un dzīvokļa nr. tajā mājā nemaz nav! Izmēģinājām visādas durvis, bet nekā. Zvanījāmies tai saimniecei, bet, protams, viņa vairs necēla klausuli un visu pārējo nedēļu numurs neeksistēja. Lūk, brīnišķīgs apkāsiens, forši tā firma bija izdomājusi šo triku.
Ja kāda nejauši taisās uzrauties, varu brīdināt, ka firma tolaik atradās Aleksandra Čaka iela 55, viesnīcā "Viktorija" (ja kādai tagad nāk ņirga, tad viesnīcā ir vesels stāvs ar biroju telpām)

01.09.2011 11:17 |

Reitings 159
Reģ: 29.01.2009
Arī es esmu izmaintojusi starpnieka pakalpojumus un pieredze ir tikai un vienīgi negatīva, uzrakstīju līgumu, iemaksāju naudu, bet kad norādītajā adresē sameklēju, dzīvokļa saimnieks brīnās, jo nebija licis izīrēšanai un ar starpniekiem nesadarbojās :( lieki piebilst, ka naudu neatmaksāja :-/
Tad biju jauna un naiva vnk uzticējos cilvēkiem (e)
01.09.2011 12:24 |

Reitings 202
Reģ: 29.01.2009
KusKus - tu mani ieinteresēji :-)
Kur atradi to mākleri un kādā cenā viņš piedāvāja dzīvokļus?
01.09.2011 16:58 |

Reitings 27
jā, es arī gribētu zināt! :-)
01.09.2011 17:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits