Esmu izmantojusi un vairs to nedarīšu. Tolaik tas maksāja 20Ls un dzīvokli viņi tā arī neatrada. Gribēju Pārdaugavu vai centru, bet viņi iedeva kādus 5 dzīvokļus. Purvciemā, Mežciemā un vēl visādos elles kaktos, kur es nemaz negribēju. Turklāt visi kriminālā stāvoklī, vēl bez siltā ūdens un ar malkas apkuri, kgan biju norādījusi, ka vēlos centrālo apkuri un loģiski, silto ūdeni. Biju baigi vīlusies, tas kantoris man ķekša pēc iedeva kkādus gaģušņikus un vienu dzīvokli Ģertrūdes ielā. Bija tā, ka vakarā ar drušku sarunājam ar dzīvokļa īpašnieci, ka aiziesim apskatīties, šī kādas 15min. pirms tikšanās zvanīja un teica, ka kavēsies, jo sīkais no dārziņa jāsavāc. Aizgājām un adresi, bet tāda mājas numura un dzīvokļa nr. tajā mājā nemaz nav! Izmēģinājām visādas durvis, bet nekā. Zvanījāmies tai saimniecei, bet, protams, viņa vairs necēla klausuli un visu pārējo nedēļu numurs neeksistēja. Lūk, brīnišķīgs apkāsiens, forši tā firma bija izdomājusi šo triku.
Ja kāda nejauši taisās uzrauties, varu brīdināt, ka firma tolaik atradās Aleksandra Čaka iela 55, viesnīcā "Viktorija" (ja kādai tagad nāk ņirga, tad viesnīcā ir vesels stāvs ar biroju telpām)