negatīvas emocijas

Reitings 1592
Reģ: 29.01.2009

kā lai atbrīvojas no kaudzi negatīvajām emocijām? zinu, ka ir vajadzīgs kkāda fiziska nodarbe, taču tas nelīdz, jo visu laiku tās vairojas. šīs negatīvās emocijas rada ģimenes locekļi, precīzāk vecvecāki, kuri nomoca mani un manus vecākus. un manī iekšā iemājo arvien lielāks un lielāks naids pret šiem cilvēkiem. man ļoti viņiem gribētos ko novēlēt, taču zinu, ka visi šie ļaunie novēlējumi atgriežas pie paša avota. bet tas naids graužas un man ir grūti no tā atbrīvoties. mani šausmina doma, ka šādu briesmīgu cilvēku dēļ jābojā nervi un dzīve.

piedodiet, ka nododu Jums šīs negācijas, bet vnk man liekas, ka eksplodēšu. (e)

bet tātad sākumjautājums- kā atbrīvoties no visa tā sliktā sevī?

31.08.2011 13:32 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Ja nevari izmainīt apstākļus, izmaini savu attieksmi pret tiem.
Pieņem lietas tādas, kādas tās ir, un palaid vaļā.

Man bija līdzīga situācija darbā. Viena klientu firmas darbiniece vienmēr komunicē vienkārši briesmīgi. Katru reizi, kad vēru vaļā viņas e-pastu, man bija sajūta, ka viņa uz mani kliedz, jo bieži viņa rakstīja agresīvi, familiāri un nelaipni. Es ilgi par to pārdzīvoju, jo man likās, ka nepatīku viņai, turklāt bez iemesla, jo savu darbu attiecībā uz šo firmu vienmēr esmu darījusi pēc labākās sirdsapziņas. Tad man priekšnieks pateica, lai neuztraucos par to, ko izmainīt nevaru. Tā sieviete tādā veidā komunicē ar visiem. Un tam vienkārši nav jāpievērš uzmanību. Tāds cilvēks, un viss. Ar viņu jākomunicē mierīgi, nepiespiesti, bez uztraukuma. Ja kaut kas nepatīk - pati vainīga. Un zini, palika vieglāk. Es viņas e-pastus lasu bez jebkādām emocijām, atbildu laipni un neiespringstu uz viņas komentāriem, jo novērst to es tāpat nevaru. Saņemu un palaižu prom. Tagad man ir mazāk stresa, un, kā par brīnumu, tā sieviete arī ir kļuvusi laipnāka.
31.08.2011 14:15 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man ta ir ikdiena -darbs ar veciem un slimiem cilvekiem.Noteikti viegli nav! (t) Esmu noverojusi ,ka vispar veci cilveki loti daudz nosuc energiju,tapec ir loti svarigi sev uzlikt tadu ka bloku!Tas ir liels darbs ar sevi-nedzirdet to ,kas nav jadzird,pasargat sevi no negativa.
Man loti palidz - apliesanas ar salsudeni pec darba.Majas censos atpusties,atslegties no visa -nedomat kas saistijas ar darbu.Es velreiz saku ,ka tas ir liels darbs ar sevi-pasargat sevi no negativa-ari gimene! |-)
31.08.2011 17:35 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Piekrītu Sesillai. Joga atjauno fiziskos spēkus, bet meditācija vispār uzlādē visai dienai.
31.08.2011 17:39 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
cik tomer dazaadi esam mes-cilveki..
vienam ta svecite,citam meditacija,vel kādam sāls procedūras,bet ,manuprāt, tas kopsaucejs ir darbs ar sevi- lai vai kaa,bet mes sev iestāstam,ka tas palidzes atbrivoties no sim sliktajam emocijam..
pati uzskatu- jogameditācija un Budisms! :)
31.08.2011 17:50 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Meditacija palidz vispar sevi saturet rokas-ta varetu teikt.Tie cilveki ,kuri tiesam daudz medite ,ir tadi stabilaki -emocionali.Vini ari loti grutas situacijas sevi prot savaldit!Ari joga loti labi palidz.Man loti palidz visas udens terapijas-peldesana,pasedesana hataba utt :-)
31.08.2011 17:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits