Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

par mazo

Reitings 145
Reģ: 05.02.2010

vakar ar draugu milejamies protams ieminejos par berninu bet vins teica paslaik tomer vel nevelas pec kada gada varetu.

nesen pirms vasara sakas vins man to jautaja ka varetu driz mazo planot bet es atbildeju ka paslaik ta uzreiz nevelos mazliet velos pastradat un tad lai pec tam ja mazais piesakas lai varu dekreta aiziet .

vakar jautaju tapec ka velejos zinat vai vins vel ka ieprieks grib mazo , bet laikam es vinu parliecinaju ka velos pastradat.

no vienas puses tagad pati nevelos bet kaut kad jau vajadzetu...

pasiem gadi mums ir vinam 22 man 21 abi stradajam,macibas jau esam jau beigusi,protams talak nav verts iet macities,jo par ko izmacijos par to nemaz nestradaju bet draugs gan strada sava profesija.

ka jus ari planojat mazo? cik ilga laika pieteicas mazais ,cik zinu tie kas plano un velas tad neka no maza bet ja neplano un ir?

31.08.2011 13:28 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Ko juus te melojat? Visas sievietes puceejas tikai citu sievieshu deelj. Ja tas buutu viirieshu deelj, tad staigaatu plikas :D
02.09.2011 05:45 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Palasiju un secinaju ,ka Gurri tiesam labi zin likumus-gandriz labak par mani! :-P Vispar seit meitenes strada lidz pedejai dienai-nav ta ka Latvija 7 menesi un atputa!Man viena sieviete izskatijas tik apala,ka likas ,bus japienem dzemdibas darba un tiesam, nakosa diena dzemdeja meitinu! :-O Vispar tada aktiva kustesanas ir loti laba,manejas grutnieces kadreiz dabu riktigi nostradaties,bet jasaka ,ka tiesam specigas sievietes-ipasi no Meksikas-dzemde loti biezi un nesudzas-visam auklites-vinas kaut ka kopa nemas ar to bernu skatisanu,interesanti ,ka man ir viena etiopiete,kura jau 5reizi stavokli-beidzot esot meitina...atceros ,ka kadu gadu atpakal bija pedejais puisitis, un tiesam-loti atri saka stradat-es nedomaju pec 10 dienam ,bet salidzinosi atri! :-)
Man liekas ,ka loti labs vecums dzemdibam ir 20-30,kaut gan Amerika loti daudzas sievietes dzemde velak pirmo bernu-pec 30,otrie parasti dzimst jau tuvu 40.Es domaju nav slikti ,jo organisms ar katru berninu vispar uzlabojas.Nedomaju tiesi to izskatu-apalumu.Bernins jau lidz gadam tiesam pirma vieta.Parasti jau sievietes atgust to savu formu atri,tik daudz ko nemties! |-)
02.09.2011 06:55 |

Reitings 243
Reģ: 19.05.2010
Man ir 21 gads un gaidu pirmo berninju,protams priecajos par to, bet iesaku nesteigties nekur,padzivojiet mazliet prieksh seviim veel.
03.09.2011 01:41 |

Reitings 253
Reģ: 01.02.2012
Tas, ja ir mazulis -nenozīmē, ka dzīvei ir beigas. Tikai tad ir jāsaprot, ka tevi kāds gaida mājās un ir atkarīgs no tevis! Bet ar visu mazulīti var iet uz ballītēm, mācīties un priecāties par dzīvi!(tikai ar saprātu)
03.02.2012 16:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits