man ir iespēja dabūt savu iemīļoto telefonu pa 45 ls (īsts maksā 140ls), bet feiku (no ķīnas). vienīgā atšķirība ir tā, ka sliktāka kamera ir feikam. es pat nezinu, ko domāt :-D tātad, jūsu atsauksmes par feiku mobilajiem?
Man bija. Tā noteikti bija pirmā un pēdējā reize! No sākuma jau viss liekas ok. Labi, tur skaņas kvalitāte dranķīgāka.. tā, ka tumbiņas sit ārā. Tomēr trūka ļoti daudz funkcijas. Ar laiku sāka baterija ļoti ātri izlādēties.
Arī vienai paziņai bija fake telefons un tas pats ar bateriju. :-/
Otro reizi es laikam sev tādu negribētu. Man tik nervi beigti bija. Ne es kādu varu sazvanīt, ne mani.
Man bija. Tā noteikti bija pirmā un pēdējā reize! No sākuma jau viss liekas ok. Labi, tur skaņas kvalitāte dranķīgāka.. tā, ka tumbiņas sit ārā. Tomēr trūka ļoti daudz funkcijas. Ar laiku sāka baterija ļoti ātri izlādēties.
Arī vienai paziņai bija fake telefons un tas pats ar bateriju. :-/
Otro reizi es laikam sev tādu negribētu. Man tik nervi beigti bija. Ne es kādu varu sazvanīt, ne mani.
man tie feiki tiešām izteikti nepatīk.
viņi pat pēc izskata nav tādi pat, ir atšķirības.. parasti tādi plastmasīgāki, bez firmas uzraksta, vai arī ja ir firmas uzraksts, tad tas ir.. nu tā kā feiks :D
un arī programmatūra, piemēram, dizaina ziņā atšķiras. kā arī mēdz kārties un ļoti bieži..
es arī neatbalstu feiku būšanu :-D bet tā sagadījies, ka ļoti gribu konkrēto telefonu modeli un naudiņu tik ātri nesakrāšu :-D tpc uzklausu atsauksmes, ja tomēr galīgs dranķis ir feiks, tad nav vērts :-/
Man bija telefons, kas izskatījās kā 4 iphone un reti kurš pateica, ka tas nav īstais, ja vien nepaņēma rokās. :D Pat tie, kuriem pašiem bija iphone, ne gan 4., bet tomēr:D Man tas šķita nedaudz smieklīgi un apnicīgi, ka visi jautāja - ooo, Tev 4iphone?:D haha man vairāk bija kauns no skaņas kvalitātes, kad man kāds zvanīja ne no telefona skata:D
nu man čalis visas bildes arī ir atsūtījis :D nu dizains tāds pats, tikai nokia zīmīte pazudusi :-D es nezinu, itkā saka, ka skaņai jābūt ok, jo šitais ir no dārgajiem feikiem
nu labā ziņa ir tā, ka uz vietas varēsu izmēģināt kas un kā, ja nepatiks, tad neņemšu :-D bet zinu kā tas ir, kad uz vietas jādomā ņemt vai neņemt :-D :-D
ceru, ka varbūt kāda laba atsauksme būs :-D
Es to telefonu varēju visu dienu izmēģināt, bet tad mani viss apmierināja.:D Vēlāk tik sākās problēmas.Pēc kādiem 4 mēn.
Nepieņem pārsteidzīgu lēmumu, kārtīgi apdomājies. Skopais maksā divreiz :-P