Hanna, nu man jau arī pirmā klase neko labu nav devusi, tikai to sliktāko :D :D :D Ne pirmo reizi kaut kādas riebeklības raksti par mani :-P :-P Un kā Tu zini ka bakalauru visār pabeidzu, var jau būt, ka mežā augu, burtus pirmo reiz mūžā tik pusgadu atpakaļ ieraudzīju :) :) :) :) :) :) Ai, nu lai jau Tev tiek 8-)
Un ja es prasu, tad esmu pārliecināta, ka gribu studēt tieši šo priekšmetu, sfēru, tikai neesmu pārliecināta tieši par skolu :) Var jau būt, ka labāk būtu izvēlēties bakalauru, nevis kā dažām šķit, ""lekties" pāri pakaļai ar maģistru", bet cik skatījos un pētīju, šajā skolā cilvēkiem ar akademisko izglītību citā sfērā (neprofilējošā izglītība), tiek piedāvāta plaša un daudzpusīga ievaddaļa tieši par finansēm utt.
Bet ir tā, ka atsaukses no paziņu paziņu puses un arī visādos čatos un mājaslapās polāri atšķirās :( Tāpēc ļoi gribēju Jūsu atsauksmes, nevis vērtējumu par mana iegūta bakalaura rezultātiem un praktisko pielietojumu :D
man jau pašau tuvāka ir projektu vadība, un domāju, ka izšķiršos par šo, jo arī neleiela praktiskā pieredze ir :)