Šodien nejauši padzirdēju: ja gribi iztiku, tad jāiet strādāt. Bet, ja gribi būt nodrošināts (bagāts)- tad jādara kas cits! Manuprāt: teiciens ar dziļu jēgu!
Meklēju fotomodeli- ilgstošai sadarbībai. (sk. manu tēmu pie "Modes..."). Šeit esmu ceturto dienu- gan vēl tukšā. Bija vienai iespēja sarunāt tikšanos, un varbūt jau parīt būtu saņēmusi pirmo naudu.. taču, patreiz notiek tradicionāli kā pie latvietēm. Ar nelatvietēm negribas draudzēties (sk. rakstu dienasgrāmatā).
She's a lady-tas par pakalu bija domats man? :-P Jasaka ,ka mani vairs nevar nosaukt par bagatu! |-)
Man nesen viens cilveks teica,ja gribi but bagats ,tad vairak jastrada ar galvu, ne rokam!Es piekritu! :-)
Esmu visu internetu izčolējis, saku- šodien gaisā iet trakas idejas. Krīze (recesija) kā reiz ir īstais laiks, lai darītu jancīgus darbus. To es runāju, lai atgriestos pie sākuma tēmas.
Ko tad cilvēki iesāks bez kurpniekiem, sētniekiem, grāvju appļāvējiem... ? Kurpes lūzīs, un būs papildus jātērē nauda uz jaunām, ielas būs putekļainas, apmales būs ar nātrēm aizaugušas...