Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

RPPVS

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009

Sveikas meitenes! :-) Gribēju painteresēties vai ir kāda meitene,kas šogad uzsāks mācības RPPVS? Varbūt ir kāda,kas tur ir mācījusies,kā patika skola? :-) Zinu,ka tā skola nav nekāda prestižā,un ka tur uzņem gandrīz visus,vismaz tā esmu dzirdējusi :-D

28.08.2011 18:01 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Nezinu, tādas koledžas un profesionālās vidusskolas man nekad nav īpaši patikušas un es neatbalstu, es gribēju iet uz vienu pēc vidusskolas, bet tagad nesaprotu, kā vispār man kaut kas tāds ienāca prātā! :-D

Par to, ka uzņem gandrīz visus - tā tiešām ir!
28.08.2011 18:22 |

Reitings 608
Reģ: 29.01.2009
Es gan atbalstu koledžas: bezmaksas izglītība pēc vidusskolas, par labām sekmēm maksā stipendiju, var gūt zināmu pieredzi, kura noderēs turpmāk mācoties kādā no augstskolām.

Visu mūžu ir jāmācās. Un, ja nevēlies ņemt kredītu vai 'sēdēt vecākiem uz kakla', koledža ir, manuprāt, labākais variants.
28.08.2011 18:59 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Katram jau savi uzskati šajā ziņā. Man jau liekas,ka koledžas un arodvidusskolas nav nekas slikts,tikai RPPVS laikam nav tas augstākais līmenis,bet nu ne vienmēr tas ir noteicošais. :-) žēl,ka nav šeit neviena,kas uzsāks mācības šajā skolā,tad jau tikai atliek gaidīt 1.septembri. :-)
28.08.2011 19:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)