Būtu ielikusi sludinājumu ss.lv, tad gan - ne manīja sētnieks, ne ierējās suns. A tagad, vaukšķ daži suņi, kuriem slinkums nav. :-P
Kamēr jūs te spraigi diskutējāt, es i paspēju izsūkt māju, i sapucēties un biš pasēdēt ar meitienēm. ;-)
Paldies, Melnīt par ieteikumu, izšrubēju māju un uzreiz par 2kg vieglāka paliku. (l) Un Tu droši, pat caur puķēm man vari teikt,ka esmu resna. Neko jaunu jau Tu man nepateiksi. Es pati zinu un par to nebēdājos.
Emanuelle un pārējās, kas domā, ka resns-tātad būs/ir problēmas ar veselību. Ziniet, es no bērnības esmu tāds apaļvaidzis, neslimojos, vispār nezināju,kas ir gripas. Tad,kad sāku ņemt galvā visus, kuri teica,ka esmu resna, tad tik sāku tievēt uz vella paraušanu(nesaku,ka to darīju pareizi). Savu veselību biju sabojājusi ļoti, pat uz sporta klubu pārstāju iet veselības dēļ.
Tagad es i neklausos tās "resnuma" runas un man ir tāāāāāda veselība, ka aiz veseluma man mietu dirsā var nolauzt! Tā kā ne vienmēr resnajiem ir sliktā veselība.
Un piekrītu Carmela, ne visiem vajadzīgas tievās kājas laimīgai dzīvei. :-)
Labi, resnuma tēma laikam šajā diskusijā ir izsmelta!
Un kas jūs domājat, ka man gabals nokritīs no tā,ka es samaksāšu to naudiņu kādai meitenei,kura grib piepelnīties? Man taču nav žēl.