Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Es, viņš un viņa māte.

Reitings 66
Reģ: 25.08.2011

Čau :) Esmu kopā ar savu draugu vairāk kā divus gadus. Pazīstu arī viņa vecākus. Un problēma sākas tieši tur. Viņš ir ļoti gudrs, burvīgs vīrietis. Iepazīstot viņa vecākus, pat nav iespējams saprast, no kurienes viņš tāds (interesējās par politiku, pasaulē notiekošo, lietišķo etiķeti, ekonomiku un visām citām gudrajām un inteliģentajām lietām) , jo nevienam no vecākiem nav pat augstākās izglītības.

Lieta, kas mani šajās attiecībās kaitina, ir viņa māte. Viņa viņam var zvanīt 5 reizes dienā , kaut arī abi tikušies gan no rīta, gan vakarā tiksies (dzīvojam vēl pagaidām mēs katrs pie saviem vecākiem).

Esam pazīstamas jau sen (ņemot vērā to, cik ilgi esam, pazīstamas esam jau gadus divus) , bet ne reizi neesmu izjutusi to, ka patiktu viņai. Drīzāk jūtu greizsirdību. Un mani tas tracina. Mani tracina tas, ka viņa viņu visu laiku sauc mīļvārdiņos un viņai visu laiku kaut ko vajag no viņa. Viņš ir pieaudzis vīrietis un viņam ir sava sieviete, bet viņa joprojām nevar nomierināties.

Viņai jau ir divi vecāki bērni, bet pret tiem viņa tā neizturas.

Kas ir pie vainas? Kāpēc nejūtu, ka patiktu viņai, kaut arī vienmēr esmu smaidīga un jauka? Ir pat reizes, kad, aiznesot kādu šokolādi (ejot ciemos) , viņa liek man justies tā, it kā es esot likusi domāt, ka viņiem mājās nav ko ēst.

Es mīlu savu vīrieti, bet viņas dēļ mums sanāk tik dikti kašķēties.

Aaaaaaaaaaa!

25.08.2011 02:24 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
Pieaudzis vīrietis pie mātes nedzīvos! :-)
25.08.2011 02:27 |

Reitings 163
Reģ: 17.04.2009
Mums bija otrādi,kad sākām tikties, mana mamma bija tā greizsirdīgā. Sākumā nevarēju saprast, vai viņa tiešām ir grizsirdīga,vai viņai gluži vienkārši nepatīk mans puisis.

Jums vnk jāliek mammai saprast,ka tu esi tā īstā, vienīgā un vislabākā.

Vienojaties,ka tavs puisis ik pa laikam paliela tevi mammas klātbūtnē,kad neesi blakus. Lieciet mammai saprast,ka viņas mazais puisītis :D jūtās ar tevi labi un,ka tu viņam esi vajadzīga un svarīga, tad ar laiku arī mamma tevi sāks pieņemt. :-)
25.08.2011 02:32 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Parasti sievietes loti piekeras saviem deliem ,ja nav vira-varbut si ir ta situacija |-) !Vinam loti gruti palaist to puisi,atdot citai sievietei!Saprast,ka vinam sakas sava,pieaugusa cilveka dzive!Zel!Varbut ir iespeja parunat-saja gadijuma liekas,ka tiesam vaina mamma! (t)
25.08.2011 02:42 |

Reitings 66
Reģ: 25.08.2011
Visu manu draudzeņu draugu vecāki ir tādi super-jauki. Un tad man sāk šķist, ka vaina varētu būt tajā, ka tai mātei ar savu vīru nav tās spīdošākās attiecības. Viņi nav ta kā vīrs ar sievu, bet mana puiša māte ar tēvu (vienkārši neesmu redzējusi, ka viņi būtu tāds pāris, kādi visi pārējie man apkārt esošie vecāki). Un, iespējams, tas ir iemesls tam, ka viņa ir tāda. Varbūt saprot, ka drīz paliks tikai ar savu vīru un tā. Bet, pat, ja tā, nav jābojā mans garastāvoklis. Es jau tā cenšos būt pacietīga un iejūtīga, bet.. aaa.. Kaitina.
25.08.2011 02:44 |

Reitings 329
Reģ: 23.07.2011
tas jau izklausās taka no filmas :O
nebiju domāju,ka dzīvē ar tā gadās/notiek
25.08.2011 04:20 |

Reitings 240
Reģ: 16.06.2009
haha.... esi sveicināta manā pasaulē! Tas ir neciešami. Nekas nemainīsies,kamēr tavs vīrietis nenoliks to muteri pie vietas. Viss ir saprotams,tā ir viņa māte, bet tu esi tā ar kuru viņš vēlas veidot savu dzīvi.
Diemžēl, manā gadījumā nekas nemainās. Viņam liekas ka viss ir labi un kārtībā. Es protams ceru ka kādreiz arī man pienāksies līdztiesīga vieta ar viņu. Nevis ka viņa visu laiku būs MISS LEADING LADY!!
Vienīgais ko varu ieteikt pagaidām ir ignorē to sievieti, nečakarē sev prātu . Ja tiešām pēc ilga laika nekas nemainīsies un nemaz neizskatīsies ka tuvākajā laikā tas nenotiks. Tad apdomā vai vīrietis ir ta vērts. Jo tādas kā viņa nemainās. Viņa būs visur- tavā virtuvē, tavas netīrās veļas grozā un arī bērnus mācīs kā audzināt.
Viss ir atkarīgs tikai un vienīgi no vīrieša. Zinu cik grūti ir par to ar viņu runāt,jo katru tevis teikto vārdu,viņš uztver kā uzbrukumu savai mātei. Problēma ir tā ka viņš neredz viņu objektīvi,bet uzlūko kā 7 gadīgs puišelis, nevis kā pieaudzis vīrietis.
Esmu tad gājusi cauri un joprojām eju. Pagaidām mana taktika ir PILNĪGS POHU**.
Nezinu,cik ilgi tā varēšu izturēt, vēlāk skatīšos tālāk!
25.08.2011 04:38 |

10 gadi
Reitings 3298
Ok. Tūlīt mani varēsiet noriet.
Bet pirmais iespaids, izlasot tavu tekstu, pirmkārt, ka pati nostādi viņus savā ziņā zemāk- so what, ka viņiem nav augstākās izglītības..Attiecīgi cilvēki var just attieksmi, pat ja skatoties sejā smaidi.
Nu un, otrkārt, viņš vēl ar viņiem dzīvo. Tātad kopēja saimniecība utt. Trakāka man situācija šķiet, tāda kā viena meitene te kaut kad rakstīja, ka māte nemitīgi zvana, prasa braukt pie viņas, uzvedas neciešami, kaut gan puisis dzīvo ar meiteni sen jau kopā.
Nu jā..un nu ir tādas, kam šitais sindroms nepāriet un nākas sadzīvot, bet ir arī tādi eksemplāri, kuri kaut kad saprot, ka dēlam ir sava dzīve un liek mierā (zinu piemēru, kad tā "palaišana" vaļā notika pēc kāzām :D ceru, ka tev tā nebūs).
25.08.2011 04:58 |

Reitings 13628
Nemainīsies tā sieviete. Varbūt Tev paveicas. Manā gadījumāējām tā nenotika. Viņas nepatika sākās jau pirms kāzām. Dēlam redz bija jāprasa viņai atļauja, vai viņš drīkst mani precēt. Tracis pie baznīcas bija kāzu dienā. Kad saprata, ka dēls nepildīs kaprīzes, protams, tēloja aizvainoto. Nākamajā dienā pēc kāzām, tikko ieslēdzām telefonu, atskanēja zvans ar tekst, kā mēs drīkstējām izslēgt telefonu kāzu naktī. Viņa gribējusi parunāties.. Un tā es varētu daudz ko minēt, bet labāk jau nevajag. Viņas devīze ir tāda, kā vina reiz teica: "Dzīvosim draudzīgi. Es jaums visu piedošu un aizmirsīšu, ja darīsiet tā, kā man gribas."
Ko Tev ieteikt? Ja gribi saglabāt attiecības ar vīrieti ignorē viņa māti. Tu nevari ar viņu uzturēt labas attiecības, ja viņa to negrib. Bet no pieredzes saku, būs grūti. Mums arī bija un ir strīdi par to visu. Tagad es arī dzīvoju tā, ka nekādu kontaktu ar viņu nav. Redzamies aptuveni reizi mēnesī, un tad arī jāklausās viņas histērijas. Un neviens tādu cilvēku nolikt vietā nevar, ne vīrs, ne dēls. Jo viņa nevienu neklausās.
25.08.2011 09:30 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu un, ka vina ta dara. ar ir bijis gadijums, ka esot randina draudzenes puisim mamma zvanas. vai tad tapec uzreiz jastridas? galvenais, ka puisis ir sakarigs un uzreiz neskrien prom!

saksiet dzivot kopa-tad pec iespejas talak no vinas!
25.08.2011 14:24 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
labs-taisa histeriju, jo kazu nakti gribeja parunat. izklausas pec nepieskaitamas. izsaku lidzjutibu.
25.08.2011 14:30 |

Reitings 188
Mani piesaistīja viena frāze Tavā rakstītajā - ir divi vecāki bērni, bet pret tiem tā neizturas. Man šķiet, ka tur ir tas āķis - māte nespēj palaist savu "mazo puisīti", jaunāko dēlu, luteklīti, pēdējo, kas aiziet no "ligzdas". Daudziem vecākiem tā ir, bērni pieaug, bet negribas atlaist, visgrūtāk šajā situācijā ir jaunākajiem bērniem, jo viņi ir palikuši pēdējie ģimenē. Es zinu sajūtu, jo esmu jaunākais bērns ģimenē, vecāki mani negrib "atlaist", bet es to daru pakāpeniski "attālinoties"... Tas ir vienīgais veids... Tā kā studēju citā pilsētā, sāku nedēļas nogalēs retāk braukt mājās, vairāk laika pavadu ārpus mājas, taču regulāri uzturu kontaktus.. Ja ir labas attiecības ar vecākiem un ģimenē pieņemts izrunāt lietas, tad var mēģināt runāt, ja tā nav - pakāpeniski vajag "aiziet no ģimenes", taču nevajag par to aizmirst, jāapciemo, jāuztur kontakti utt. Tas ir vienīgais... Ja tas notiks strauji, tad Tu būsi vainīgā...
Vismaz tas ir tas, kas man šķiet šajā situācijā :)
25.08.2011 15:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits