sveikas! pagājušajā nedēļā biju uz šo klīniku, tā kā ļoti sāpēja zobs, pieteicos uz pirmo brīvo laiku,kas bija pie daktera Vidža. Nevarēju īsti saprast kurš zobs sāp,tika taisīti aukstuma testi,arī rentgens, kā rezultātā ārsts nonāca pie secinājuma, ka sāp zobs, kuram ir caurums, bet īsti nereaģēja uz aukstuma testu. Zobs tika salabots, protams, pēc narkozes iziešanas zobs sāpēja, bet tas šķita normāli,jo caurums bija ļoti dziļš. arī nākamajā dienā zobs turpināja sāpēt, un trešajā dienā pēc labošanas sapratu, ka tu tiešām nav kārtībā viss. kad jau varēju uzreiz zvanīju uz klīniku, pieteicos no jauna. rīt beidzot dodos turp, bet ir viens bet, kas mani uztrauc - atkal nevaru saprast kurš zobs konkrēti sāp, bet sakožot žokļus, šķiet, ka tas varētu būt jau salabotais zobs, pēc sāpēm šķiet, ka tur varētu būt iekaisis nervs, kas nozīmē kanālu tīrīšanu un pietiekami dārgas izmaksas. taču mani interesē tas, vai iekaisušu nervu var redzēt rentgena uzņēmumā? un ja man tiešām sāp tas zobs, kurš jau tika salabots, tad vai man nepienāktos atlaide kanālu tīrīšanai tādā apmērā,cik samaksāju iepriekšējā labošanas reizē? :-/ vienkārši šobrīd man finanses ir sāpīgs jautājums, un šādas dubultas izmaksas par 1 zobu, kur galu galā, iespējams ārsts kaut ko nav pamanījis mani tomēr uztrauc. protams, nevaru noteikti galvot,ka sāp tas pats zobs, bet ja tā-vai tomēr šo finansiālo jautājumu kaut kā nevarētu vērst man par labu? :-/
paldies Jums, meitenes ;-)