Vakara sarunas...

Reitings 772
Reģ: 29.01.2009

Sveikas...

Kā pagāja dieniņa?

Ko darat?

Man uzmācās garlaicība un izdomāju papļāpāt... :)

25.08.2011 00:28 |

Reitings 213
Reģ: 03.08.2011
Es nesen kāzās vadīju vienu spēli, tā gan nav gluži iepazīšanās, bet viesiem ļoti patika un atraisīja visus. Vienā galda pusē sēdošajiem iedod izvilkt sarullētas lapiņas, pretī sēdošajiem - atbildes. Pēc tam pa pāriem ceļas kājās un lasa jautājumu un atbildi. Un tad sanāk forši varianti:

Jūs šodien plānojat piedzerties?
- Citi saka, ka, jā.

Vai jūs ar mani ietu cauri mežam naktī?
- Tikai liecinieku klātbūtnē.

Vai jums ir nācies pamosties svešā mājā, svešā gultā?
- Nevaru finansiālu apsvērumu dēļ.
25.08.2011 01:27 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Bāc,nevaru saņemties iet gulēt,kāda ir iespēja,ka irsia ir tepat,ja visu dienu nav redzēts??? (t)
25.08.2011 01:45 |

Reitings 1083
Reģ: 11.09.2009
Mums vienu reizi irsis ielidoja un pazuda, domājām, ka ir izlidojis, bet ap 5 no rīta sāka lidināties :-/ un Leopolds[kaķis] māju kājām gaisā gāza, pilnīgi vīrs satrūkās no trokšņa :-D
25.08.2011 01:52 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Nu naain,es gulēt neaiziešu. :-|
Visu dienu tīriju māju,kārtoju un neko nemanīju,bāc nu bail,ka sakodīs. (s)
25.08.2011 01:58 |

Reitings 1083
Reģ: 11.09.2009
Ja jau šiverējies pa māju, tad jau būtu parādījies kkur, mums ieligoja pirms gulētiešanas ap 11 vakarā tik.
Neuztraucies nesakodīs ;-)
25.08.2011 02:00 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Atskreju majas mazliet atpusties-pec paris stundam jaskrien atpakal :-P !Esmu nobriedusi izturet sos divus menesus ,lai vai kas!Laikam tapec ,ka pec tam dosimies atputa uz Hawaii!Kaut paris nedelas ,bet tas mani loti iedvesmo.Ceru ,ka atbrauks ciemos ari radini-pati nespeju pavilkt soreiz-vel joprojam macina "pakarusies pelite"-milakais izteiciens no aisse! :-)
25.08.2011 02:05 |

10 gadi
Reitings 1283
Reģ: 19.06.2010
Es esmu dusmīga šovakar.
Kaimiņi pasākuši pēdējā laikā skatīties TV, ieslēdzot tādus basus, ka man viss dzīvoklis rīb. Pa dienu miers, dara to agrā rītā vai vēlā vakarā. (e) (e)
Mums kāpņutelpās tagad pielikti jauni ziņojumu dēļi, es domāju piespraust kādu jauku zīmīti, bet tad man jāliek arī blakus kāpņutelpā, jo es nevaru saprast, no kurienes īsti tā skaņa. (e)
25.08.2011 02:19 |

Reitings 142
Reģ: 29.01.2009
Šodienas sekss...
Šodien devos uz Vecrīgu ar riteni koļīt vīrieti. Tā kā visai slikti redzu tālumā, parasti samiedzu acis. Pēkšņi redzu krutu bembi braucam man pretī. Mēģinu saskatīt šofera seju – domāju, ka sākumā viņam netīra seja! Es fokusējos, nevaru saprast, kas tas tāds ir . Kaut kas miglains. Minos tuvāk tuvāk, skatos – bembis uztriecas man virsū, sāku smieties, notriekta uz ietves. Tas šokā – skatās uz mani lielām acīm- Tev viss labi? Viņš arī sāka smaidīt man pretī. Es guļu uz ietves, viņš pieceļ mani un bļauj– lūdzu lūdzu esi vesela! Es arī bļauju kā kuce. “Es ļoti atvainojos,ka Tevi tā notriecu,nevarēju palaist garām seksīgas kājas”, viņš pieklājīgi man smaidot saka šādus vārdus.

Es sarkstu un viņam saku, ka man tā nedaudz neērti, jo notriekta esmu, bet seksu gribas un uzsākt sarunu ar nepazīstamu vīrieti pirms seksa grūti(ak, kāds teātris! Draudzene īstenībā ir visai naska uz iepazīšanos – aut.) Viņš man saka: “es arī sarkstu, pist pezu gribas, lai smird!” Tad viņš mani uzaicināja uz hosteli. Teicu, ka man jābrauc pie cita pisties, nav laika, viņš saka, ka varbūt pēc cita izpisanas varam satikties!

Pateica vietiņu Vecrīgā, kur varam pisties. Neapdomīgi arī viņam pisties apsolīju. Tajā brīdī man reāli bija āķis lūpā, jo vecis patiesībā bija ...tā neko!

Pēc pisanas ar citu vēl 22 vakarā, domāju - iet vai neiet? Tā kā man tāpat darīt nebija ko tajā vakarā, tomēr aizgāju uz norādīto hosteli. Sapratu, ka jāpišas ka viņam ar pašvērtējumu nav nekādas problēmas!

Vakarā aizbraucu mājās viena, jūtos izpista.
25.08.2011 02:32 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es skatos Pakalniem ir acis :D
saldu miegu man pēc tam :D
25.08.2011 02:46 |

Reitings 163
Reģ: 17.04.2009
René, es kā ieraudzīju,ka šausmeni rāda uzreiz pārslēdzu. Mani nervi tam ir par vāju. :D
25.08.2011 02:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits