Tomāti

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009

Čau visām!

Forša, vasarīga diena šodien bija, ne? Žēl tikai, ka visticamāk, tūlīt, tūlīt tas viss beigsies. eh.

Bet par tēmu... Ko jūs darāt ar tomātiem? Nu, protams, ēdat. Bet gribas kaut ko izdomāt pagatavot, lai tie neaizietu bojā, jo tomāti ļoti garšo, bet tomātmaizēs un salātos ar krējumu visus nevaram apēst :-)

Ņam ņam vai kāda cita kulinārijas entuziaste, varbūt zināt kādu vieglu un gardu recepti, kur nepieciešams daudz tomātu? Iedomājos par auksto tomātu zupu (gaspačo?) un tām itāļu maizēm ar tomātu kārtojumu. Kā jūs tādas gatavojat? Varbūt ir vēl kāda cita ideja? :-)

Receptes, studijā!

P.S.Ar gatavošanu esmu uz jūs, tāpēc Mārtiņa Rītiņa cienīgi brīnumi man nebūs pa spēkam 8-)

24.08.2011 23:10 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
pildīti tomāti dažādos variantos tāda ņamma,es viņus mēdzu likt arī pie zupām,tostermaizēs, omletē, ļoti gardi ir svaigu kāpostu zupiņā (l)
30.08.2011 23:16 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
pildīti tomāti dažādos variantos tāda ņamma,es viņus mēdzu likt arī pie zupām,tostermaizēs, omletē, ļoti gardi ir svaigu kāpostu zupiņā (l)
30.08.2011 23:16 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
tikko uztaisīju šampinjonu micītes, kuru pildījuma pamatā ir tomāti. Nezinu tikai, kā garšos - vēl cepas (l)
30.08.2011 23:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits