Aiziet

Reitings 503
Reģ: 29.07.2009

Sveikas meitenes :)

Pēc gadu ilgām attiecībām esmu pametusi savu vīrieti. Iemesls - pārlieka greizsirdība, kas tiešām man nelikās problēma, līdz ar to nebiju saskārusies pati. Kā papildus apsvērums ir lielā vecumu starpība (21 gads), ko tagad nejūt absolūti, bet, raugoties ilgtermiņā... Bet problēma ir tajā, ka man ir drausmīgi grūti un sāpīgi, jo neesmu pārliecināta par savu izvēli. Un arī viņš dara visu iespējamo, lai mani atgūtu un ir pateicis, ka gaidīs mani. Es nākamnedēļ lidošu prom uz divām nedēļām pie vecākiem un pēc tam viņš cer, ka būšu apdomājusi un atgriezīšos. Mana lielākā problēma ir nespēja paciest vientulību un tas, ko es saucu par "vecmeitas fobiju" - bailes, ka vairs nav normālu vīriešu un ka palikšu vecmeitās līdz mūža galam. Citi par to smejās, bet man tiešām ir tāda sajūta. Katrā ziņā es to vīrieti mīlu, bet kopdzīve ar viņu mani smacē nost dēļ tās greizsirdības, kam absolūti nav pamata. Esmu runājusi, skaidrojusi, bet tas nemainās. Visādi citādi viņš ir kolosāls vīrietis. Ar prātu saprotu, ka nekas prātīgs tur nebūs, bet ar sirdi ritīgi raujos atpakaļ.

Tā kā man gribētos sapurināties, varbūt jums ir kādi iedesmojoši stāsti no pieredzes par attiecību pārtraukšanu un dzīvi tālāk, tikšanu pāri sāpēm vai vienkārši pieredze/viedoklis par šo jautājumu :)

24.08.2011 19:16 |

Reitings 503
Piparene, gaidīju Tavu komentāru ;)
Ja godīgi, pati sevi arī pārsteidzu - tas nāca spontāni. Šodien pati biju pie psihoterapeita - es esot smags gadījums :-D Man vienkārši ir jāizlemj un ja gribu atgriezties, tad jāmeklē risinājums viņa problēmām. Bet jautājums ir par to, vai tas vispār ir izdarāms.
24.08.2011 20:06 |

Reitings 503
Cloo, man tagad liekas, ka apkārt ir tikai stulbeņi, neuzticīgie vai seksuālie maniaki :-D
Tās ir reāli biedējošas sajūtas.
24.08.2011 20:08 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
vispār es nez, moška dotu vēl reizi iespēju, bet pirms tam visu izrunājot līdz pēdējam sīkumam un droši vien ar sava veida norunu līdz pirmajai reizei, jo ja tas atkal atkārtosies, tad jau nebūs izmācāms ne pa ko.
24.08.2011 20:08 |

Reitings 503
Galvenais, ka tas jau ir atkārtojies neskaitāmas reizes un pie pēdējās es neizturēju, tā ka pa lielam man nav dižas ticības pārmaiņām. Bez tam, viss aiziešanas process arī bija gana traks un vētrains, lai tagad mēģinātu vēlreiz un saprastu, ka tomēr tas nestrādā. Jo viņš neatzīst nekādas dzīvošanas atsevišķi vai ko tādu. Viņš man pateica - ja atgriezies, tad ar visām mantām un pavisam. Šitādās svārstībās es dzīvoju pēdējo nedēļu un ir baigi grūti, jo sirds velk atpakaļ, bet prāts oponē :)
24.08.2011 20:12 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Es nebūšu tik viennozīmīga.

Vecmeitās tu nepaliksi,tu esi gudra,skaista sieviete. Bet to "labāko,īstāko" var nākties gaidīt ilgāk kā plānots.

Arī es pirms laika izbeidzu attiecības,kurās,principā,viss bija ideāli,tikai kāda īpašība man ļoti traucēja. Domāts,darīts-atradīšu taču īsto un vēl labāku,aizgāju.

Bet nu nav nemaz tik daudz to tiešām normālo vīriešu. Protams,viņi ir. Bet var nākties kādu labu laiku tomēr gaidīt.

Un pa šo laiku,viļoties citos,saprotu,ka pirms tam taču tomēr viss bija kārtībā. Bet nu jau neko.

Visā visumā,novēlu tev turēties un nenožēlot izvēli :) Lai viss izdodas :)
24.08.2011 20:12 |

Reitings 377
Reģ: 29.07.2011
Ja ļoti mīli, tad dod iespēju, padzīvo 2vas nedēļas atsevišķi un, tad jau redzēsi, kas tālāk būs, iespējams, ka viss uzlabosies, viņš būs pārdomājis savu rīcību vai tieši otrādi būsi izlēmusi dzīvot savu dzīvi.
24.08.2011 20:16 |

Reitings 503
Paldies, Caramela. Deva realitātes arī nenāk par ļaunu ;-) Tu atspoguļoji manas bailes diezgan precīzi.
Tomēr, kā man teica psihoterapeite, ja tas būs Tavs īstais cilvēks, saiesiet atpakaļ kopā arī kaut pēc gada vai desmit. Bet negribas jau arī sāpināt un čakarēt otru cilvēku, svārstoties un nevarot izdarīt izvēli. Ceru, ka attāluma faktors palīdzēs saskatīt situāciju no malas :)
24.08.2011 20:16 |

Reitings 503
Jā, Vitelli, tāds arī ir mans plāns, izmantojot attālumu un laiku izprast sevi, ieklasuīties zemapziņā, sirdī un saprast. ja man vēl pēc tā laika būs tikpat slikti, tātad sapratīšu, ka esmu izdarījusi nepareizu izvēli.
24.08.2011 20:19 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Sakura-Mēs līdzīgi redzam tādā gadījumā tos vīriešus, kas vēl klaiņo apkārt. :D Bet nu es tik traki neuzskatu. :D Bieži redzu krāpējus, dzērājus, tādus, kas grib tikai seksu (pēc skatiena apmēram var noteikt)... Nē, laikam ir tikpat traki. :D Nu lūk. Cerība protams ir, bet nu cik tad ilgi jācer uz to lielisko un vienīgo? :D

Carmela-Nu pilnīgi manas domas. Cik skatos, nekur tādus īstus, iekārojamus vīriešus vairs neredz. (t) Nu nekas, man vismaz ir kāds hobijs, kam vecumdienās, cerams, pietiks līdzekļu un spēka, lai tam nodotos. Tad būs ko darīt. :D :D
24.08.2011 20:22 |

Reitings 377
Reģ: 29.07.2011
Sakura, vari man dr.lv uzrakstīt, man šajā sakarā ir daudz sakāmā, bet publiski nevēlos neko teikt.
24.08.2011 20:23 |

Reitings 503
Paldies, Vitelli, es vakarā uzrakstīšu Tev ;)
24.08.2011 20:25 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Sakura-tu man atsauci atmina mani pasu...es tacu aizgaju no sava amerikana...bijam nodzivojusi tikai kadu nedelu kopa-panemu savu koferiti un prom biju :-O !Iebraucu Riga un visi saka blaut,ko esmu izdarijusi utt!Meginaju iedzivoties!Nespeju... (s) Satiku savu bijuso ,parunajam par dzivi un sapratam ,cik loti tomer interesanti kadreiz-cilveks pat nemaz neliekas ne ideals ,ne neatvietojams,bet gribas tiesi pie ta un ne cita...!Ta es braucu atkal atpakal pie sava amerikana!Dzivoju vairak ka 10 gadus kopa!Protams ,ir ari asaru dienas-ka jau visas gimenes!Kaut kas ir saja cilveka tads,kas mani tur! |-) Nauda noteikti ne-ne sobrid! :-D
25.08.2011 03:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits