Otras puses vecāki.

10 gadi
Reitings 1757
Reģ: 24.08.2011

Cik tev svarīgi ir iepazīties ar otras puses vecākiem? Un vai tas tev vispār ir svarīgi?

24.08.2011 18:39 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
mans puisis rīkoja visiem draugiem tusiņu savās ģimenes mājās un es arī tur ierados (vēl nebijām kopā) tā visi vairāk vai mazāk iepazinās arī ar viņa vecākiem, tikai es vienīgā tur aizkavējos pāris dienas ilgāk nekā pārējie draugi...un kā izrādījās pasākums tika rīkots tikai tāpēc, lai atvilinātu mani uz turieni, jo viena pati nekad nebūtu braukusi :)
attiecības ar viņa vecākiem ir neitrālas, mēs jau tikai pa retam aizbraucam un padzīvojamies tur brīvdienās.
27.08.2011 17:06 |

Reitings 2230
Draugam vecāki šķīrušies. Ar tēvu sanāca neplānoti iepazīties pēc kādiem 3 mēnešiem, kontakts tāds labs sanāca. Bet viņa māte mani laikam jau tagad ienīst, kaut gan nav ne reizi satikusi :-D Pati ir ārzemēs un dēlu visu laiku caur internetu komandē, šis dod pretī un viņa protams novel visu uz to, ka es viņu slikti esmu ietekmējusi :-D Tā ir, kad vienīgais bērns ģimenē, viņa laikam baidās, ka es viņu nocelšu viņai pavisam.. Bet man kaut kā po, ja nav, tad nav, ko te iesprint, tusēšu ar viņa senci :-D Manējie vecāki gan draugu dievina, visi baigi draudzīgie.
27.08.2011 17:51 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Ar drauga vecākiem iepazinos pirms reāli sagājām kopā. Es gan negribēju tik ātri sapazīties ar viņa vecākiem, tāpēc biju samulsusi! (s) :-D
Ar saviem vecākiem gan es labu laiku neiepazīstināju. Laikam tamdēļ, ka nebiju pārliecināta, ka mums būs ilgstošas attiecības, kā arī mani vecāki ir piekasīgi, negribēju kuru katru vest mājās. Nu neko, paldies Dievam tas laiks jau sen ir galā un vairs nav taisnība! :-D
27.08.2011 18:08 |

10 gadi
Reitings 3122
Atkariibaa cik stabilas ir attieciibas. Ja jau draudzejaties ilgi un domaajat dibinaat gjimeni un vispaar, ja tas viss ir nopietni, tad iepaziities ar otras puses vecaakiem ir neizbeegami.
27.08.2011 23:04 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Man nav svarīgi iepazīties ar 2.puses vecākiem, vismaz manā attieksmē+attiecībās kopumā tas neko nemaina, vai esmu/neesmu tikusies ar viņa ģimeni. Man ir gadījies tikties ar vīriešiem, kuri vēlējās iepazīties ar maniem vecākiem, taču es to neļauju.
27.08.2011 23:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits