Meija @ 24.10.2021 20:47Elīna īstenībā tik skaista sieviete bez tā košā meikapa. Interesanti, ka vairākas reizes atkārto, ka vajag to meikapu fotosesiju dēļ, bet tak foto grimu arī var uztaisīt gaumīgu. Gan jau prāts atnāks, var jau tagad just, ka grib pamazām gan brīvo laiku, gan atpūtu ārpus darba.
core @ 24.10.2021 14:55Es īsti tikai neredzu atšķirības sejas ādā, pirms un pēc make up.. vai nu viņa ļoti labi uzklājusi, vai jau bija pirms :D
Vienu gan vija bišķiņ pamainījusi, neliek to trako bronzeri
core @ 24.10.2021 15:50Elīna brīnās, ka tie saburzītie lupatveidīgie džempeti nav izpardoti, jo maksājot 24 eur
Ok cenas aug, bet es tāpat nesaprotu cilvēkus, kas tādus pērk... Bet nu tas varbūt tāpēc, ka man vispār nepatīk tērēt lielu naudu un parastam drēbēm, bez kkada kvalitātīva brenda
core @ 24.10.2021 14:55Es īsti tikai neredzu atšķirības sejas ādā, pirms un pēc make up.. vai nu viņa ļoti labi uzklājusi, vai jau bija pirms :D
Vienu gan vija bišķiņ pamainījusi, neliek to trako bronzeri
MjauMjau @ 24.10.2021 12:33Seja pilna ar filleriem, permanentais uz uzacīm un lūpām, pieaudzētas skropstas, vēl paštonējais pa virsu. Nuu grūti to nosaukt “bez kosmētikas”.
Maddie227 @ 24.10.2021 12:19Wow, Nauris beidzot ko patiesu pateicis, ka labi bez kosmētikas izskatās. Tiešām tāda svaigāka uzreiz.