Enikő @ 15.10.2021 08:43Zobu klapes ir tik efektīvas? Vai Paulai Freimanei slēptā reklāma.
liilac @ 15.10.2021 00:15Man arī šķita smieklīgi! Nekas traks tur nav. Man arī ir bērns un es zinu, ka atliek tikai 1x ieraudzīt kko un viss - bērns to atcerēsies un pieminēs. Pieņemu, ka dušojās un Gabriela ienāca tieši tajā brīdī, kad skuvās. Nedomāju, ka Karlīna papleta kājas un smalki stāstija kas un kā jāskuj. Nu kamoon.. tamponu jau arī varbūt nemaz neredzēja, bet Karlīna izstāstija. Un, ja arī kādu reizi redzēja, tad tas nav nekas tāds. Visiem var gadīties tādas reizes.
Man daaaaaudz trakāk šķiet, ja vecāki nodarbojas ar seksu, kad bēbis vai bērns guļ vienā istabā. Un tādi ir daudzi. Domāju, ka tas rada daudz lielāku traumu.
Sisenis @ 14.10.2021 19:41
Es saprotu, ka tev pret mani ir īpaša pievilkšanās.
lote_te @ 15.10.2021 00:51
Es pieļauju, ka šo visu sašutumu komentē sievietes, kurām nav bērni?
Jā, ir normāli, ka bērns ienāk brīdī, kad dušojies, tas ir normāli, kad bērns atnāk parunāties, kad sēdi uz poda utt utt. Man ir divi bērni, attiecīgos vecuma posmos viņi ir nākuši iekšā gan tualetē, gan vannas istabā. Jo bērniem tas neliekas nekas TĀDS. Kā arī man nē. Es nekad neesmu apzināti ne skuvusies, ne mainījusi paketes bernu priekšā, bet viņi to ir redzējuši, un es neredzu tur neko tik nenormāli sliktu un nepareizu. Man ir ļoti lielas problēmas ar sieviešu lietām un asiņošana ir ļoti spēcīga. Tieši tāpat kā vīram , arī nu jau dēlam, tas liekas pšsaprotami, ka ir mēnesī vairākas dienas, kurās mamma jūtas slikti ar visām tām izrietošajām sekām. Un es tajā neredzu neko nepareizu. Vismaz manam vīram nav problēmu nopirkt ne paketes man, ne pamainīt gultas veļu, kamēr citiem tā ir bez maz vai tabu tēma un vispār sievietes darīšana. Un es redzu pēc dēla, ka ari viņam tas neliksies kaut kas traģisks vai nesaprotams, bet dabisks process.
Bērns to jebkurā gadījumā neuztver tā, kā pieaugušais. Jūs tiešām domājat, ka Karlīna pavēra kājstarpi un rādīja bērnam kā to visu izskūt? ?♀️ ir nenormāli gudri runāt par privātajam telpām utt. Es arī biju tikpat gudra kad gaidīju dēlu. Pretēja dzimuma pārstāvi, kuram nu tiešām nebūtu jāredz mamma kaila. Bet ziniet, ir ļoti normāli uztvert kailumu nevis kā kaunu, bet pašsaprotamu lietu, tieši tāpat kā skūšanos, mēnešreizes un citas ar higiēnu saistītas lietas kā meitenēm, tā puišiem.
Ej tu nost,nopietni??? Man bija kauns to visu skatīties. Kauns par pašu Karlīnu, kas tādā gaismā apkauno sevi un savu bērnu. Kauns par tiem komentētājiem, kas neatšķir, kur vispār ir robeža starp humoru, un intīmām lietām, kas 3 gadīgam bērnam vispār ir redzēt aplami.
Man arī šķita smieklīgi! Nekas traks tur nav. Man arī ir bērns un es zinu, ka atliek tikai 1x ieraudzīt kko un viss - bērns to atcerēsies un pieminēs. Pieņemu, ka dušojās un Gabriela ienāca tieši tajā brīdī, kad skuvās. Nedomāju, ka Karlīna papleta kājas un smalki stāstija kas un kā jāskuj. Nu kamoon.. tamponu jau arī varbūt nemaz neredzēja, bet Karlīna izstāstija. Un, ja arī kādu reizi redzēja, tad tas nav nekas tāds. Visiem var gadīties tādas reizes.Brendija @ 14.10.2021 18:04
Ej tu nost,nopietni??? Man bija kauns to visu skatīties. Kauns par pašu Karlīnu, kas tādā gaismā apkauno sevi un savu bērnu. Kauns par tiem komentētājiem, kas neatšķir, kur vispār ir robeža starp humoru, un intīmām lietām, kas 3 gadīgam bērnam vispār ir redzēt aplami.
core @ 14.10.2021 22:56Jā tie komentāri bija vēl stulbāki :D nu bet tā ir mūsdienu realitāte
Seina @ 14.10.2021 20:40un citām nav mīlēti bērni? Lab, izņēmums Vucēns,
Mercury6 @ 14.10.2021 20:18Neuztraucieties, gan jau ar Karlīnas bērniem pēc šī reel viss būs labi un nebūs jāsūta uz psiheni un lego no vagīnas arī nebūs jāvelk ārā. Bērni izskatās mīlēti, pieskatīti un laimīgi. Gan jau Gabriela atrada tamponu un jautāja, kas tas. Nekas traks tas nav, ja arī Karlīna viņai pateica, ka mammas to liek starp kājām. Diez vai meita skatījās, kā mamma tiešām to dara. Chill. ?♀️