Soubace @ 04.07.2020 10:06Tās aizstāves, kas te vienmer ierodas pilnībā vienmēr runā par Skaudību, ka mum tik nereali skauž didra, tas stulbais vārds nāk no viņas mutes un sīkās skuķes kas fano, nu tik apkārt bārsta, ka kādam skauž. Nē mīļā mums neskauž ne piepampušais ģīmis, ne 3 klases līmenis, man jau nu tiešām neskauž. Smieklīgi, es vienmēr, kad ieraugu to vārdu 'skauž' saprotu, ka nav tālāk vērts lasīt, jo kautkāda huiņa, didras izdomāts sūds, ko sīkās tik vāvuļo visur. ??
Laila99 @ 04.07.2020 09:00Nauris noteikti uzrakstīja Kristīnei, ka nosuudzes policijai par nepatiesa info izplatīšanu un neslavas celšanu un ka viņu jurists jau strādā ??
Izle Zizle @ 04.07.2020 09:56
Vai ne? ? Stefa labi izteicās par Ķīnu ?
Milupa @ 04.07.2020 09:54Es nesekoju Amunai, bet paskatijos storijus? nezinu, man riktīgu rēku parāva kā viņš izteicās. Patika,ka pateica par to kristietes būšanu?
Mazaa_saulite @ 04.07.2020 09:36
Te jau pat vairs netiek apspriesta attieksme pret klientiem, ir sācies reāls MURGS.
Nelasi, nekomentē un nešausminies! Ej kartupeļus ravē!
Mazaa_saulite @ 04.07.2020 09:39
Jau vienreiz teicu, ja esi nobloķēts ej uz veikalu un sūdzies, kur problema? Dzivo ārpus Rīgas, tad nu sagrabina naudu un aizbrauc pie viņas kaut principa pēc. Nekad sevi neļautu čakarēt, ja tāda situācija kādreiz gadītos.
Kā uzraksta sūdzību, tā klients visur tiek bloķēts! Kapiš par ko cilvēki cepjas???
Mazaa_saulite @ 04.07.2020 09:36
Te jau pat vairs netiek apspriesta attieksme pret klientiem, ir sācies reāls MURGS.
Kad vienreiz visi sapratīs, ka, lai liek kādu uzcenojumu grib, ne par to ir stāsts, bet gan par ATTIEKSMI pret klientiem
alaya @ 04.07.2020 09:06Ja Jums Elīnas drēbēm liekas neadekvāts uzcenojums, tad aizbrauciet uz kādu tirgu un tur uzcenojums tām pašām drēbēm ir 3x lielāks :D
Kāpēc par to jūs necepaties un neveidojat diskusijas?
Stalkerlvl1000 @ 04.07.2020 09:28... Man vienmēr ir pretīga sajūta šeit rakstot.... Tad, lūdzu nenāc te. Tavas pamācības nevienam neinteresē..
Kiki007 @ 04.07.2020 09:25
Pieaugušas sievietes cepas forumā par 22 gadus vecu skuķi, kas tirgo drēbes... nu...laimīgu un veiksmīgu sieviešu te nav ? nu varbūt skaudīgās mazās meitenes, tad vēl drāmas karalienes, kas meklē vietu, kur parunāt par sūdiem, tas rada iespaidu, ka pašai viss ir dzīvē ir ok un neirotiskās...te ir baismīgi daudz ar neirotisku apsēstību...
Mēnešiem ilgi cepties...joptvai, sēž un pēta Didra kājstarpi un gramatikas kłūdas ?
Man vienmēr ir pretīga sajūta šeit rakstot, tomēr varbūt kāda izlasīs un iedomāsies paskatīties uz sevi no malas un beidzot jau sākt domāt par sevi! ? Dzīvojam
tikai vienreiz...laime ir izvēle!
alaya @ 04.07.2020 09:06Ja Jums Elīnas drēbēm liekas neadekvāts uzcenojums, tad aizbrauciet uz kādu tirgu un tur uzcenojums tām pašām drēbēm ir 3x lielāks :D