Kiskismau @ 28.10.2019 19:12Lol. Es jau jūs neheitoju, bet nesaprotu jēgu cepies par to forumā. Rakstat pa taisno Instagram un Facebook komentārus. Vai vismaz ielikt tēmas nosaukumā viņu vārdus lai meklējot Google tas parādās un cilvēki var palasīt. Citādāk šim visam tik pat liela jēga kā bezdelīgas pirdienam debesīs ?
Pormifē @ 28.10.2019 19:07
+++
Tad viņām jātaisa jauna grupa, un jāheito mūs, ka mēs heitojam.?
Kiskismau @ 28.10.2019 19:12Lol. Es jau jūs neheitoju, bet nesaprotu jēgu cepies par to forumā. Rakstat pa taisno Instagram un Facebook komentārus. Vai vismaz ielikt tēmas nosaukumā viņu vārdus lai meklējot Google tas parādās un cilvēki var palasīt. Citādāk šim visam tik pat liela jēga kā bezdelīgas pirdienam debesīs ?
Blanche @ 28.10.2019 19:05Es domāju, ka vajag ignorēt visus tos komentārus, kurām nepatīk šī tēma.
Kas gan vainas šādiem tematiem? Domāju, ka viņām pietiek “meičukiņu” kuras ir super duper pozitīvas komentāros, lovītes spiež bildītēm un visur rozā zilonīši.?Kiskismau @ 28.10.2019 18:48Vispār stulba tēma. Kāda daļa ko dara citi. Lai ir resni, vegani, fitnesa "speciālisti", fake mammas un vēl sazin kas. Laikam par daudz brīvā laika lai lauzītu galvas par citiem
salamandra99 @ 28.10.2019 18:40Man nepatīk skaitīt svešu naudu, nepatīk kad skaita manu, bet man vienīgai liekas intereanti, kā mūsu vegānpāris bez patstāvīga darbā (kā paši saka) var apceļot pasauli! Tomēr iekrāt 5,6 tūktošus gadā ne visiem sanāk...
Esmu laikam neesmu īstajā burbulī ? Kas ar viņu ir? Jāiet jāstalko ?Bārbele* @ 28.10.2019 18:40
Nu tad beidzot “svaiga” diskusija :D
Atkāpei no “ierasto slavenību” dzīves butterfly topikā - ko domājat par Rūtu Dvinsku? :D
salamandra99 @ 28.10.2019 18:40Man nepatīk skaitīt svešu naudu, nepatīk kad skaita manu, bet man vienīgai liekas intereanti, kā mūsu vegānpāris bez patstāvīga darbā (kā paši saka) var apceļot pasauli! Tomēr iekrāt 5,6 tūktošus gadā ne visiem sanāk...
salamandra99 @ 28.10.2019 18:36Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm