Taa nu tas ir...atliek tik pienjemt vai aiziet...

04.12.2015, Sisiite

Ar katru briidi arvien vairaak saprotu to, cik liels idiots ir mans viiriitis...ja godiigi pat nezinu vai vairs pat mans...tie kashkji nogalina..vai varbuut ir jau visu nogalinaajushi..labu laiku atpakalj...vinja idiotismam vairs neredzu galu...viss kas kaads vinjaa patika, tgd eed nervus, maigi izsakoties..kaitina viss...naw vairs nekaa no taa kas bija...es pat vairs nezinu vai gribu..vai vispaar vajag..un kam?? Man??? Vinjam?? Muusu mazuliitim??? Neko negribu saglabaat tikai beerna deelj, jo patiesiibaa, neko jau vairs naw ko saglabaat...vnk riebjas...pats trakaakais varbuut arii ka ne, bet man nepietruukst nekaa no taa kas mums bija, jo tagad man citas raizes, uzdevumi, domas...man naw jaaruupeejas, ne par vinju vai sevi, bet par savu mazo princesi...kas ir manas dziives labaaka dalja...esmu sapratusi ka dziive nebeidzas ar to, ka ja kaads tevi pamet, ja tev pashai kaa neiet, bet nu dziivei ir cita jeega, cita noziime, jo jaaruupeejas par citu...galvenais lai manai princesei viss labi un viss buutu...

Shodien arii uzsita dusmu-mazaa tikko aizmigusi, a shis saka davai gjeerb un braucam uz veikalu..veciit tu ar galvu pret sienu sists vai kaa-es necelshu triis meeneshus vecu beernu, negjeerbshu, lai brauktu uz veikalu...

Nekaa vairs naw un es pat negribu lai buutu...laikam jau vnk jaasanjemas un jaaiziet...jaaiziet, ja ne sevis, tad princeses deelj...

Komentāri [1]

+0
Sveika, Sisiite!
Piereģistrējos šeit, lai pateiktu, ka dzīve ir skaista, tās tik tāds periods, kad mono no stereo neatšķiras, ne Jūs, ne Jūs abi. Ko ar to gribēju teikt:
Dod laiku savam vīrietim laiku un arī attiecībām laiku un viss būs skaisti.
Vīrietim ir jāpieņem jūsu abu Princesīti, jo vīrietim mainās apziņa uz "es esmu tēvs" pieņemšanas periods ir dažāds, katram vīrietim līdz pat gadam vajag. Man vajadzēja 6 mēnešus, lai saprastu, kā esmu tēvs savai meitai.
Otrā lieta, sievietes krūtis ir uz laiku Mazajai jāizdod ( nosaukšu es tā).
Trešā lieta, manā gadījumā mīlēšana, bija biku savādāka pēc dzemdībām trīs mēnešus.
Punkti otrais un trešais mani arī padarīja, pa kretīnu, idiotu un lupatu manas sievietes acīs.
Ceturtais man bija uzspiesta būšana blakus dzemdībās, visu redzēju, dzemdībās. Man nebija slikti vai pretīgi dzemdības redzēt, bet seksuālā tieksme uz maņu mīļoto bija izslēgusies uz četriem mēnešiem.
Atzīst, kā kļuvu priekš savas mīļotās par to pašu, kas ir šobrīd Jums. :)
Pēc dzemdībām sestajā mēnesi mēs izšķīrāmies, mīļotā ar meitu pārvācās un es palikuši pie sasietas siles. Šīs periods (jau vairāk kā gadu esmu viens, alimentus maksāju un meitu satieku) bija man atklāsmes laiks, kā sievietei Dievietei vajag apmēram vienu gadu, lai hormoni stabilizētos un kļūtu par to pašu brīnišķīgo sievieti vīrietim. Protams šīs laiks vīrietim ir jāizdzīvo , lai pieņemtu savu vīrieša statusu jauno, nav arī viegli vīrietim. Dod viņam avansu vai prēmiju vēl 9 mēnešus, ja tad nekas nemainās, varbūt šķīries, bet noteikti šīs periods Jums vieglāks būs kopā ejams.
Manā gadījumā bija Jūsu stāsts plus mamminuklubs.Lv kur vienā sadaļā manā mīļotā mani kā grīdas lupatu izsmēreja visām citām dievietēm pa ēsmu, viena otrai deva padomus pēc uzklausīšanas. Plus viņas radi un draugi palīdzēja viņai, šur tur pareizi un šur tur nepareizi ( varbūt dzīves gudrības trūka vai kas cits?). Mīļotā meklēja atbalstu pie citiem, es arī, no malas skatoties abi bijām vienādi un tāds tādu atrod.
Mani mīļotā sauca pa idiotu, kretīnu un alkoholiķi, bez darbinieku utt.
Kaut arī mēģināju laist gar ausīm, apkārtējie ar iedvesmu uzklausīja mīļoto un deva padomus, lūk iznākums šķirta ģimene. Es nosaukuma meklēju kompromisus, bet mīļotā tik savu, Idiots utt. Kaut mājas nesu naudu un rūpējas, palīdzēju par meitu rūpēties. Vienkārši sievietei ir grūti, jo viņu citi var nesaprast, bet nav viegls periods, izdzivosiet kopā un uzturēsiet! :)
Laiks jums vajadzīgs abiem, lai meitai būtu zem viena jumta tēvs ar mammiņu!
Es neaizstāv vīriešus, bet mums jāmācās vienu otru uzklausīt un nedusmoties, bet sākoties rokās kopīgam lielām un garām mērķim,: Izaudzināt meitu, lai viņa savu vīrieti pa idiotu nesajuktu, bet būtu sieviete!!! :)
Kad mani manā mīļotā sauca arī burvīgos vārdos, ES pajautāju: Ja ES esmu meitas tēvs un esmu Idiots, kas ir meita?
Mēs cilvēki dažreiz steidzamies ar lēmumiem, jo mūs nesaprot, nesaprot, jo katru dienu neatgriežas mājas no dzemdību namā!
Dod laiku savam vīrietim, ja viņš rūpējas par jums abām un viss būs labi!
Idiots citai sievietei
30.12.2015 14:49 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits