Varbut kadi ieteikumi ka rikoties...

14.07.2014, Liene217

Sveikas meitenes...Taatad saaksu ar to ka,dziivoju ar puisi,es dziivoju pie vina...un vienmeer kad sastridamies,vins saka lai es eju projaam..mums ir divi beerni kopiigi..esu izmisuma,jo nevelos lai vinas dzivotu bez teva..ari vinu nevaru pamest jo milu,bet vina attieksme pret mani ir neizturama..kaa kautko neizdaru ka vinam vajag,ta man esot jaiet citur dzivot,man viss aiz vina jaaizvaac un vis jadara ka vins grib es pat nevaru pa telefonu normali parunaat,kad prasa kas man zvana,nedo Dievs ja kads puisis uzzvaniss...kopa dzivojam jau 4gadus...bet man neliekas ka vins mani miileetu,liekas ka vinam mani vajag lai es vinam majau tiiriitu un zekes mazgaatu,,varbuut varat kko ieteikt?

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+1
Ja ir kur iet - ej prom. Mīlestībā pāries, gribēsi aiziet... tad jau būs par vēlu un tiešām nevarēsi vairs neko padarīt, varbūt nebūs vairs kur iet, vai liksies, ka esi jau par vecu, lai kaut kur ietu un samierināsies... Es zinu daudz tieši šādas pašas situācijas... varu ieteikt vienīgi to. meklē laimi no jauna, bērni mūsdienās nav šķērslis NEKAM. Tikai motivē. Padomā pati, vai bērniem ir tas labakais variants dzīvot ģimenē, kur nav savstarpējas cieņas vecākiem vienam pret otru.. Kāds ģimenes modelis var izveidoties? Labāk dzīvot saticībā, tikai ar māti. Ar tēvu satikties, ja ir vēlēšanās. Pati noteikti dzīvojot tādos apstākļos arī nejūties labi un bērni to jūt. Viņi būs daudz laimīgāki dzīvojot ar apmierinātu māti nekā nokaitētā atmosfērā, bet ar abiem vecakiem.
17.07.2014 15:00 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Piekrītu katram Viktorijas vārdam!
18.07.2014 15:12 | saite

+1
Nu nemīl, bet daudzi pāri tā dzīvo un sievietes to pacieš bērnu dēļ, tā nodzīvo visu dzīvi... Pa lielam džekam ir ērti...jo ir iekārtotas arī mīļākās :)
14.07.2014 18:40 | saite | Atbildēt

+1
es nezinu kā tieši rīkojas cilvēks ar to, kuru nemīl, bet zinu noteikti, ka šādi vīrietis nerīkojas ar sievieti, kuru patiesi mīl.
14.07.2014 09:27 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits