Pārdomas

05.03.2014, Candypop

Reizēm domas aizslīd pavisam interesantā gultnē – kā būtu, ja būtu? Tev ir cilvēks, kuru tu dievini un mīli, viņš ir ar tevi, blakus. Bet tad tu iedomājies tādu situāciju, bams! Un viņa pēkšņi nav. Kas ir pirmais, kas iezogas prātā? Bailes, vientulība, pašnāvība? Pirmais,kas parādās ir asaras, jo tu saproti ka nespēji bez šī cilvēka,tad pievienojas bailes, ko tālāk, ko iesākt ar savu dzīvi bez viņa...tukšums...bezgalīgs tukšums tumsa. Un tad tu pamosties, un saproti ka tava iztēle ir izstrādajusi ļoti skarbu un nejauku joku ar tevi, bet sāpes ir šķitušas tik īstas, reālas. Rodas vēlme nekad, neko tādu dzīvē nepiedzīvot. 

Sargājiet tos, kuri Jums ir dārgi.

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es par to biezi domaaju svesumaa dziivojot-domaaju,ka buutu,ja buutu atgriezusies...Loti aizkeera tavs rakstiitais.
Iedomaajos,ka mums jaanoveertee dziive sodien-jaamiil sevi ,sev apkaarteejie cilveeki.Nevar izniekot nevienu dienu nelietderiigi ,meetaajosties ar tuksiem vaardiem , nevajadziigaam nodarbeem-tiesi taapeec ,ka mees nezinaam ,vai riitdiena pienaaks...
15.03.2014 04:07 | saite | Atbildēt

+0
Nesaprotu ,kur rodas tie šausmigie murgi ? Arī bieži sapņoju ,ka esmu viena ,nav neviena man , un visi mani pametuši . Pamožos un negribas iet man gulēt. Pilnmēness ? nezinu .
09.03.2014 14:22 | saite | Atbildēt

+0
Vienreiz bija tāds murdziņš par sapni nenosaukšu, ka pazaudēju savu mīļoto pamodos ar asarām acīs, sajūta tāda ka viss apstājies, ka esmu galīgi iztukšota.. Bet kad sapratu, ka tas ir tikai sapnis apķēru mīļoto un centos aizmigt, bet dīvainas domas pa galvu ilgi maisījās. Biju piemirsusi izlasīju šo un atminējos pa tādu lietu. Negribētu to piedzīvot un nenovēlu nevienam, jo tuvu cilvēku zaudēt ir ļoti grūti, sāpes nekad īsti nepāriet, bet vajag mācēt noglabāt sirsniņā, un pa retam nenāk pa ļaunu atminēties par to cilvēciņu vienalga vai tā ir otra pusīte vai tuvinieks vai draugs, jo viņš ieņem vietu tavās atmiņās un sirsniņā. Bet katram mums ir dots savs laiks un tāpēc dzīvi vajag baudīt :)
08.03.2014 15:47 | saite | Atbildēt

+0
Arī es mēdzu to iztēloties, tas laikam ir normāli,domāt kā būtu ja būtu ... cilvēkiem ir nepieciešamas emocijas un tādēļ mēs paši radām sev sāpēs. Tikai jautājums kāpēc?
06.03.2014 22:22 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
katrs laikam kaut reizi ir iedomājies -kā būtu ,ja būtu darijusi savādāk , ne tā ,kā izdarīju.Bet esam kopā ar tiem ,ko esam un ne savādāk .
09.03.2014 14:25 | saite

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits