Time has a way of changin' things

02.07.2013, mangija

Atceroties pagājušo vasaru, iedomājos, cik ļoti manu dzīvi ir spējīgs mainīt gads. Laiks vispār ir tāda interesanta padarīšana. Tas mūs maina, dziedē, notrulina...

Pārskatot vecās fotogrāfijās redzu sevi smaidīgu kopā ar cilvēkiem, ar kuriem vairs nekontaktējos, vai arī bikli nostājušos blakus tikko iepazītam puisim, ar kuru nu esam kļuvuši par tiešām labiem draugiem.

Arī es pati... Atceros savas ambīcijas un sapņus pagājušajā vasarā, ko no tās gaidīju. Un tagad man nevajag neko no tā.

Līdz šim mana vasara nav izdevusies, un zinu, ka pagājušajā gadā tas mani būtu visai spēcīgi sagrāvis, bet šobrīd es akli padodos liktenim.

Laikm esmu izaugusi. Esmu pilnveidojusies pati un mani pilnveido cilvēki, kas ir apkārt. Es saprotu, ka jānovērtē tas, kas man ir, jo laiks ir kā smiltis, bet mirkļi- gliemežvāki, ko var atnest mājās no jūras un nolikt plauktā, lai vismaz netieši atgādina par skaisto.

Time heals almost everything. Just give the time some time.

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Interesanti kāpēc, lasot jau neskaitāmus bloga ierakstus, es uzduros tādām lietām, kas vai nu pilnīgi vai daļēji raksturo arī mani.. Prātā iezogas doma- vai tiešām mēs- sievietes, esam tik līdzīgas?! :) Protams, katrai savi pārdzīvojumi un ceļš ejams, bet rezultāts, kas tiek "likts uz papīra" ir tāds, kas liek aizdomāties pars sevi katrai no mums. Esmu pārliecinājusies, ka gads var mainīt visu- gan domas, gan darbus. Liekas, ka katru dienu nekas īpašs nenotiek, bet pēc gada attopies jau pavisam savādāks. Bet pats galvenais- laiks parāda, kurš ar tevi ir bijis caur laiku laikiem, un gadiem ejot tu vienmēr esi viņa sirdī. Laiks atsijā nevajadzīgus cilvēkus, kas jauc mums prātu, un atstāj tikai mūžam uzticīgos.
31.07.2013 09:26 | saite | Atbildēt

+0
Paldies :)
14.07.2013 23:29 | saite | Atbildēt

+0
Ļoti patīkams bloga ieraksts :)
10.07.2013 10:06 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits