Draudzene kantē nost puišus....

25.03.2013, dzeina1

Kādu laiku atpakaļ iepazīstināju savu draudzeni ar savu bijušo puisi, un ar to arī manas attiecības ar puisi izjuka. Ar laiku puisis gan centās un vēl joprojām cenšas atjaunot iepriekšējās attiecības. Bet teikšu godīgi, ka negribētu nekādas attiecības ar savas draudzenes bijušajiem vai esošajiem puišiem. Sāpi esmu izdzīvojusi, esmu tā kā samierinājusies ar šo faktu, kā nekā ir pagājuši vairāk kā 2 gadi. 

Nu jau man ir cits puisis, attiecības mums ir pietiekami nopietnas. Viss ir jauki un skaisti. Bet mani izbrīna fakts, ka mana draudzene koķetē ar manu puisi, cenšas pievērst sev uzmanību, īsāk sakot visādi cenšas atņemt man puisi... Arī mans draugs īsti nesaprot kādēļ viņa cenšas tik ļoti pievērst sev uzmanību un koķetē. Zinu arī to, ka viņam viņa neinteresē, par to nemaz nesatraucos. Bet gribētu saprast kādēļ mana draudzene tā dara. Jo viņa zin cik ļoti smagi man bija, kad tieši viņas dēļ izšķīros no iepriekšējā puiša. Esam par to izrunājušās, un neturu jau ļaunu prātu uz draudzeni, jo nevienu neuzskatu par savu īpašumu, gājējs tāpat būs gājējs. Bet es nesaprotu kādēļ viņa tā dara, jo viņa zin cik ļoti esmu pieķērusies savam puisim....

Komentāri [11]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Paldies jau par padomiem, tie visi ir pareizi un tieši, to jau es pati saprotu, bet tā meitene man sāk likties reāli slima. Ko tik šī nedara, lai pievērstu sev viņa uzmanību. Vienkārši raksta bez vajadzības, uzbāžas ar savu draudzību. Pat neesot ar draudzeni pašlaik nekādos kontaktos, viņu es manu lidinoties visās iespējamās vietās ap manu puisi... Pie tam viņa visu laiku mēģina iegalvot, ka viņš viņai nepatīk kā cilvēks, kur nu kā vīrietis, bet zinu, ka viņa nemēdz kontaktēties ar cilvēkiem, kas viņai nepatīk.
01.04.2013 14:08 | saite | Atbildēt

+0
Iesaku ir aizmirst par tādu draudzeni, nekontaktēties īpaši. Ja satiec kādos kopīgo draugu pasākumos, tad izturēties kā pret vienkāršu paziņu un neielaisties dziļās sarunās. Noteikti nestāstīt par savām problēmām ar savu pusi, jo viņa jau var izdomāt izmantot kādu izdevīgu momentu, kādu vāju brīdi, lai aizvilinātu.. Bet iesaku pārtraukt attiecības ar šādu draudzeni, jo, ja viņa izdarīja to jau vienreiz, tad izdarīs arī otro un trešo reizi. Jā, puisis jau var būt labs un viņa viņam var neinteresēt, bet visam ir sava robeža. Varbūt tieši būs kāds moments, kāds vājais brīdis un kā reiz draudzene pagadīsies blakus (tas jau tāds filmu/seriālu variants :D). Ja nu nekādīgi negribi ar draudzeni bojāt attiecības, tā tev ir vienīgā draudzene un citas tādas nav un nebūs, tad es ieteiktu izrunāties ar viņu un tā arī tieši pateikt, kas tev kaiš un ko tu dari, vai arī mēģinātu viņai atrast kādu citu čali, varbūt pusim ir kāds draugs, kas ir bez draudzenes... Viss kaut ko jau var sadomāt, lai izlabotu situāciju, bet, vai ir vērts čakarēties tādas "draudzenes" dēļ...
31.03.2013 19:23 | saite | Atbildēt

+0
Ak,draudzenes vienmēr kantēs nost,ja uzzinās,ka tev ir puisis. Tas ir bijis visos laikos un vienmēr. Iemesls tam visbiežāk ir skaudība. Jo piemēram,tev ir puisis,bet viņai nav.
29.03.2013 11:02 | saite | Atbildēt

+0
Varbūt esmu pārāk tieša, bet es vienkārši viņai pajautātu - ko Tu centies ar to panākt?
28.03.2013 10:36 | saite | Atbildēt

+0
Vai, neesi jau vienīgā kurai tā dzīvē gadās! Manas bērnības draudzenes, kuras vēl tagad skaitās kā labākās draudzenes, arī šādi izrīkojas! Satieku vienu - jā, viss ideāli, puisis ir un dzīve uz zaļa zara... Satieku otru un tā vienās asarās - Lienīte jau trešo puisi aizvilinājusi pie sevis. Vot raksturiņš - es jau pēc pirmās reizes būtu tādai "draudzenei" visu savu uzmanību nogriezusi un no kontaktpersonu saraksta izdzēsusi, bet nē - iekrīt viņa atkal tajā pašā bedrē. Tāpēc piekritīšu vien viedoklim, ka draudzību un mīlestību nevajag laist kopā. Ja Tava draudzene tā izrīkojas, nu noteikti nevar to paciest, pasaki visu kas tev nepatīk!
27.03.2013 20:59 | saite | Atbildēt

+2
Mana mamma vienmēr teikusi - puisi draudzenēm atrādīt nevar, iepazīstināt nedrīkst, tusēt kopā arī ne. Jo mēs esam čūskas.
26.03.2013 21:47 | saite | 2 atbildes | Atbildēt

+0
Aha, cik nav dzirdeetu staastu, ka pat miesiigaas maasas izguljaas ar maasu puishiem, ne tikai draudzenes.
26.03.2013 22:21 | saite

+0
Varbūt gluži ne tik traki, bet, jā, jāievēro robeža.
26.03.2013 22:21 | saite

+1
Dara, jo neciena tevi, grib pashapliecinaaties un paraadiit, ka vinja ir labaaka par tevi, jo patiesiibaa vinjai ir ljoti zems pashveerteejums. Tiec no taadas draudzenes valjaa, jo shaadi gaajieni turpinaasies.
26.03.2013 13:18 | saite | Atbildēt

+2
Un tu to meiteni joprojām sauc par draudzeni?
25.03.2013 23:10 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+1
Tiešām. Tā tava "draudzene" acīmredzot tevi neciena, ja tā rīkojās.
26.03.2013 10:58 | saite

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits