Spontānais sekss pie dabas ar skatītājiem.....

13.03.2013, Elīna182

Reiz ar draugu izdomājām pabraukāt ar riteņiem,bijām izmetuši jau lielus lokus,braucot mājupceļ,ceļa malā stāveja siena ruļļi un uzreiz ienāca prātā doma,kuru uzreiz iečukstēju draugam,teicu ": Nevēlies "ātro"?" He,viņš koķetīgi iesmējās un bez jautajumiem uzreiz mani aizveda uz iklaides vietu,viss būtu labi, ja mūsu baudas pilnajā mirklī,mūs neizbiedētu  čūska, no kuras sabijāmies un tad pasmejāmies.Viņš mani uzsēdinaja atpakaļ uz ruļļa un mīlējāmies tālāk,nepagāja ne minūte līdzko iezvanījās drauga mamma,un uzreiz pēc sarunas, pamanījām, ka tuvumā ir bariņš ar jauniešiem  un no otras puses brauca traktors..Mēs skriešus metāmies prom,jo mūsu erotiku bija redzējuši gan jaunieši,gan arī traktorists...Tas, laikam, nebija lemts.Par to, vēl smejamies šodien un atkārtosim to vēlreiz šovasar,ar cerību,ka neviens neiejauksies ...

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Neko sev "iekšas", ja mani tādā situācijā nobiedētu čūska, nez vai es turpinātu :D
15.03.2013 09:51 | saite | Atbildēt

+0
No kurienes var izdomāt vārdu - kanfortabli? Pat izrunājot neiznāk šādi nepareizi dzirdēt. Brīnos:)
14.03.2013 20:39 | saite | Atbildēt

+0
Es uzreiz iedomaajos-taapeec nezvanu deelam veelu vakaraa:DMan vispaar sienaa nekad nav paticis miileeties-visaadi "knisli" koz dibenaa utt:DLoti patikaa ,kaa uzrakstiiji:)
14.03.2013 01:54 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Jā,jā,labak nevajag,jo kas vien zin,ko dēls dara ;)
Ar drauga jaku zem dibena,jutos kanfortabli...PALDIES :)
14.03.2013 10:08 | saite

+0
: ) ! WoW! tiešām skaisti
13.03.2013 20:57 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits