Kuat kas nav...

20.01.2013, Santa K

Ārā tik dzestrs un saulains, istabā ir silts, kafija jauki smaržo. Viss it kā lieliski, bet šis un tas nomāc sirdsapziņu. Vienmēr esmu bijusi paraugbērns, arī visu studiju laiku esmu bijusi gandrīz vai paraugstudente, strādāju un mācījos, voluntēju un ballējos. Vienvārd sakot-vienmer visu esmu paspējusi, bet vienā dienā pamodos un sapratu, ka nav tās pāri plūstošās enerģijas, lai kārtējo dienu skrietu un darītu.

Šķiet vienas nakts laikā esmu zaudējusi visu savu būtību. Kur palicis gribasspēks un vēlme pēc darba un sasniegumiem? Pirmo reizi nākas ņemt sesijas pagarinājumu, jo neesmu nokārtojusi visus darbus līdz eksāmenam, darbā kļūstu slinkāka, mājās to vien daru, ka ieritinos zem segas, ieslēdzu mūziku vai skatos kādu filmu... Pazudis viss dzīvesprieks un vēlme darīt...

Vairs pat īsti nesaprotu, kas noticis un ko darīt lietas labā. Protams, esmu sev apsolījusies nokārtot studiju parādus un saņemties darbā, bet kaut kas nav...

Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Kaut kur lasiiju,ka, lai cilveeks turpinaatu savu izaugsmi, tostarp, ik pa laikam izbaudiitu arii laimes un apmierinaajuma sajuutu, vinjam ik pa 7 gadiem(plus miinus kaa nu kuram) ir jaanomaina lielaakaa dalja savas apkaarteejaas vides.. Darbs, draugi, maaciibas. Padomaa vienkaarshi un paskaties uz savu tagadeejo dziivi- kaadi draugi, ikdiena un paareejais Tev bija apkaart pirms 5 gadiem un kaadi ir tagad? Peec vidusskolas viss bija skaidrs- jaaiet augstskolaa.. Tomeer,kad augstskola iet uz beigaam- vairs nekas nav skaidrs,jo vairs nekaadi tik kardinaali leemumi praataa nenaak... Bet vajag...
21.01.2013 01:26 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Exite-Interesanti vispaar,paveeroju kaadreiz -attieciibas izjuuka tiesi peec 5 gadiem ar partneriem ,vienam ,man loti tuvam, cilveekam!Te ir runa par miilestibu-cilveeki bija kopaa viss ok un peeksni viss...Varbuut vienam tie ir 5gadi,citam pat vairaak,bet liekas,ka tiesaam peec gadiem iestaajas kaut kaads luuzums!Varbuut tas ir arii citaas jomaas.
21.01.2013 07:20 | saite

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits