tāda kutelīga tēma

19.09.2012, kerija78

nespēju vīrietim veikt minetu :( ar mani viss kārtībā,orientācija vērsta uz čaļiem,bet kautkā negribas to darīt :( 

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
kuram katram to nevar izdarit....
to var izdarit tad ja looti uzticas...
23.10.2012 21:40 | saite | Atbildēt

+0
Sākumā pamēģini to darīt vannā vai dušā - redzēsi ir vieglāk. Dažiem vīriešiem izdalās vairāk " slīdviela "- tā man šķiet pretīga. Tad nu esot ūdenī var neapvainojot partneri ātri noskalot... Bet arī man ir tā bijis, ka dažos dzīves periodos nav gribējies iepriecināt partneri šādi.
21.09.2012 01:16 | saite | Atbildēt

+0
Vīram tiek minets kad ir menešreizes ,,un kapēc gan nesniegt otram baudu ? Ja nu vienigi kads kontaks izveidojas ,varbut nav tik simpatiks iekšēji un nav īstais ...Tur tā sāls...
20.09.2012 20:56 | saite | Atbildēt

+0
Vīrieti, kuru iepazīsi un no sirds mīlēsi ar laiku iemīlēsi visu viņa ķermeni un sapratīsi, cik daudz patikamu mirkļu tas var sagādāt ne tikai tev, bet arī viņam... :)
20.09.2012 20:10 | saite | Atbildēt

+0
vot šito man nesaprast :D
20.09.2012 12:55 | saite | Atbildēt

+0
godigi sakot man ir taa,ka ne visiem gribas to dariit. Nezinu kapec,bet ir chalji,kuriem varu kaut uzreiz to izdarit ir tadi,kuri vnk nevelk uz oralo :D kka divaini,jo neskjiet man tas nekas pretigs,tieshi otradi man patik sniegt otram baudu :)
20.09.2012 02:12 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits