Dzīves situācija un attiecības!

23.02.2012, Solveiga

Sveiki! :)

Ir tada lieta, kad man patīk viens puisis E. Bija ballīte, kurā man palika slikti un viņš visu laiku bija gandīz ar mani. Bieži nāca skatīties tajā ballītē, kas ar mani notiek. Tas bija jauki. jau pirms stam biju sapratusi, kad viņš man ļoti patīk, bet tagad vēl jo vairāk patīk. Neviens puisis nekad nav man tā paticis, kā šis E. Vinš ir tik jauks. Gandrīz vai nedzer, nepīpē, vinmēr izpalīdzīgs, autovadītājapliecība jau savos 18, mašīna. Eh.. ideāls variants. Bet meitene viņam nav. Esmu vaiņm biži rakstījusi, no sākuma viņš man atbildēja, bet tagad viņš neraksta man vispār, un neatbild vēl jo vairāk, kad es rakstu. Skolā viņš pasaka tikai "ČAU", bet to jau viņš pasaka visiem. Esmu tā saķēruies, kad pat nezinu ko lai dara. Es esmu kautrīga, tāpēc kaut ko baigu jau nevaru nemaz iesākt. Palīdziet man, lūdzu! Dodiet padomiņus! :)

Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Hm, sievietes uzdevums ir panākt to, lai puisis tevi iekaro nevis tu viņu. Skanēs skarbi, bet neraksti viņam tik bieži - viņam pret tevi zudīs interese. Seko viņam ar acīm, bet ne pārāk uzmācīgi. Puišus pievelk kautrīgas, noslēpumainas, trauslas meitenes. Viņi grib par tevi rūpēties. Vari mēģināt pieiet klāt un uzaicināt kaut vai uz kino...
24.02.2012 14:12 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
hmm. paldies par jauko padomiņu! :)Nu es mēģināšu viņam nerakstīt. Bet man viņš tā patīk..eh..brīžiem liekas, kad dēļ viņa jūku prātā. Nekas nenotiek un tas ir pats sāpīgākais. Kā lai es viņam iepatikos?!
24.02.2012 16:23 | saite

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits