secinajums!

30.12.2011, shogetten
jau vairaakas dienas domaju par to vai esmu laimiga.. un esmu nonakusi pie secinajuma, ka es vairs nemaku priecaties. mana dzive ir kluvusi vienmula, es praktiski vairs nesmaidu, man nav par ko priecaties. pat draudzenem atsaku kad vinas mani sauc kkur aaraa. :-( mans garastavoklis katru dienu ir nenoteikts un vienads.. veel nesen es gaju dzivee ar smaidu, bet no septembra viss ir mainijies. vrbt tapec ka esmu sakusi dzivot ar puisi.. :-) bet ka lai es atgustu dzivesprieku??? :-/ sis man ir biezaak uzdotais jautajums sajaas dienas (t)

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
paldies pelnruskiit, jauno gadu censos iesakt savadak :-) ceru ka izdosies :-)
02.01.2012 18:56 | saite | Atbildēt

+0
Centies padomāt par lietām kas Tevi iepriecina,liek pasmaidīt!
Vienkārši izbaudi dzīvi,ņem no tās visu ko vari paņemt!
Kā nekā,cilvēkam dzīve ir dota tikai vienreiz un to, vajag nodzīvot tā,lai tur augša teiktu: ATKĀRTOT!!!!! :-)
02.01.2012 17:25 | saite | Atbildēt

+0
Ir divi varianti - sēdi un gaidi, kad atnāks kas tāds, kas spēs tevī atmodināt zudušo prieku. Otrs - dari! Draudzenes sauc ārā? Ej! Nesmaidi? Pārkāp sevi pāri un pasmaidi tieši tagad un tūlīt. Lūdz un dari visu, lai dzīvesprieks nāktu atpakaļ un tici man jau pavisam drīz viņš to izdarīs!
30.12.2011 15:14 | saite | Atbildēt

+0
ir jāiemācās priecāties un neviens to Tavā vietā neizdarīs, kā tikai Tu pati. Ja pati ar sevi nestrādāsi, tad nekas arī nenotiks.
30.12.2011 14:30 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
30.12.2011 14:20 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits