Būt laimīgai, kā tas ir ?

26.12.2011, Žizele
Kādreiz bērnībā vecāki skandināja, lai mācos, citādi būs jāmokās kā viņiem, jāskaita katrs santīms.. Es tam noticēju un līdz vidusskolai man likās, ka laime būs naudā, tāpēc domājot par nākotni, es nedomāju, kas man patīk, kas man interesē, es domāju, ar ko varētu nopelnīt lielāku naudu, tā nu haotiski izvēlējos specialitāti, kuru šogad pabeidzu, bet šie četri gadi mani pilnībā izmainīja, pirmkārt, es nomainīju laukus pret galvaspilsētu, satiku dažādus cilvēkus un vēl daudz kas cits, kas lika man aizdomāties.. Es nejūtos laimīga, es nesaprotu, kas ir manas dzīves mērķis? Nauda? Nē, ko es ar to darīšu. Taču tā kā vienmēr man tika paralēli tam, ka jāmācās teikts arī, ka nedrīkst iemīlēties, jo tas visu izbojās, viss - ģimene, bērni utt nāks pēc tam. Tagad man ir 23 gadi, es neprotu pielaist citus sev tuvumā, es nekad neesmu pa īstam mīlējusi. Esmu tik apjukusi. Studijas ir pabeigtas, pastrādāju savā profesijā labā uzņēmumā ar labiem noteikumiem, bet pametu to visu, jo es vienkārši jūtos kā bezmērķīgi iemesta pudele upē, kas plūda pa straumi nezinot, kur, tāpēc nolēmu pati stūrēt savu dzīvi un pilnīgi izmainīju visu, aizbraucu uz svešu zemi, ir it kā plāns un mērķis, bet jūtos tik tukša, tik viena, jo nav, ar ko dalīties emocijās, plānos ... tāda nepabeigta doma, bet, kas tiks līdz galam varbūt sapratīs, galvenais man bija šo sajūtu uzlikt uz ''papīra'' . Paldies.

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es tevi pilnībā saprotu!
Es domāju ka aizbraucot prom tu nemainīsi savas izjūtas,tikai vien vidi kas tev apkārt ;)
Piekrītu peļukam, nesēdi un neskumsti! Priecājies un izbaudi,cilvēki paši nāks. Jo kā saka,dari to kas tev patīk un jūties laimīga,un citi nāks pie tevis! (l) ;-)
05.01.2012 02:02 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Man ir tā,ka man visu uzspiež, visu laiku borē galvā,ka mācības ir galvenais dzīvē, nekas cits, ka jaunība ir domāta tikai ,lai mācītos, un ko tas dod?
mūsdienas jaunieši ,ka tik ātrāk pabeigt skolu un prom uz labākiem "medību laukiem" . man ir 21 gads, pati vēl mācos, bet jēgu tam neredzu, man tas ir tikai ,lai būtu papīrs, kuru parādīt tiem,kas cenšas mani mācīt pēc saviem 80.gadu principiem... |-)
28.12.2011 23:29 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Lasiju un apjuku pat.Sis stasts no sakuma lidz pat beigam ir mats, mata ka man ir gajis :-)
28.12.2011 20:50 | saite | Atbildēt

+0
Paldies, mazais peļuks , gribējās dzirdēt viedokli no malas,vai tā nav vēja grābstīšana. Tu mani ļoti uzmundrināji.
27.12.2011 23:24 | saite | Atbildēt

+1
galvenais, ka esi sapratusi, ka kaut kas nav kārtībā un spērusi pirmo soli (pametusi nemīlamu darbu). Citi cilvēki visu dzīvi nodzīvo tā, kā negrib, un dzīves nogalē raud, ka visu palaiduši vējā. Nebaidies no tukšuma un skumjām, tās parasti piemeklē pirms kā liela un skaista. Galvenais nesēdi, neko nedarīdama. Meklē savu! eksperimentē, pamēģini dažādas lietas, lēnām uziesi uz to, kas Tev patīk. Un īstais cilvēks arī nāks, vajag tikai sevi parādīt, ka Tu tāda esi! :-)
27.12.2011 18:19 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits