tukši ziemassvētki?

18.12.2011, kristalinjshh
nav sniegs, nav z-svētku noskaņa. pilnīgi dērdzas z-svētku dziesmas,ka skan pa radio, kaitina izrotātās mājas, un pat mandarīni šogad negaršo ne pēc kā. cerams,ka piparkūku smarža un garša ieviesies kaut kripatiņu svētku noskaņu, kaut gan man šogad ne maz negribas šos svētkus, tie takš esot ģimenes svētki, bet mamma aizgājusi mūžībā un brālis ar māsīcām, aizbraukuši uz ārzemēm. ģimene ir izjukusi šogad. vairāk par visu gribētu sakravāt mantas un aizlaist uz Havaju salām, kur ziemassvētku vecīša vietā ir brūni,muskuļoti vīrieši. hm. varbūt vecmāmiņas ceptie pīradziņi man uzlabos omu, to es redzēšu,kad aizbraukšu ciemos. bet šobrīd esmu ar visām četrām, pret ziemassvētkiem, akk... cerams ka pēc gada ši svētki atkal būs svētki. bet nav nekādu šaubu,ka z-svētku vakars man šogad būs kā jebkurš ziemas vakars, tik pat garš, kā citi, tikpat vientuļš, un tik pat daudz sveču izdedzināts vakars. kādam parast vakars, bet kādām kaut kas īpašs, nekas, gan jau, arī man atkal pienāks ģimeniski z-svētki :)

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Gan jau piparkūkas uzlabos omu un kaut nedaudz radīs noskaņu! Drūmo garastāvokli met prom un pasmaidi un padomā par tām labajām lietām kas ir! (l) Lai jauki svētki! :-)
23.12.2011 18:05 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Dzive jau visadi gadas,labi notikumi,ka ari ne visai...bet dzive iet uz prieksu un ir jadzivo nakotneij!Tapec drumo pie malas un vairak prieka dvesele... :-)Lai Ziemassvetkus nesvinet vientuliba garlaikojoties,aizbrauc ciemos pie draudzenes-vina bus prieciga,ka ari pasa sev uzlabosi noskanojumu...
19.12.2011 19:10 | saite | Atbildēt

+0
svētkus mēs radām sev paši - tā ir mana pēdējā gudrā atziņa. Es svētkos ar nebūšu nekādā laimes zemē un zelta āderē, bet es plānoju rast vairāk miera un laimes sev. Pirmo reizi pēc 15? vai vairāk gadiem plānoju aiziet uz Ziemassvētku dievkalpojumu un vispār veltīt laiku sev.
19.12.2011 00:11 | saite | Atbildēt

+0
Si-Si!Zel ,ka tev mammina muziba!Noteikti bija vel jauna sieviete! (t) Ziemassvetki vienmer ir tadi mazliet skumigi man ari...!
Man patika par Hawaii-tie vietejie tiesam ir tadi bruni un muskulaini!Bagatie baltie cilveki -ne bruni ,ne muskulaini! :-D Vecmaminas piradzini noteikti uzlabos omu! :-) Es sataisiju pilnu maju ar vainadziniem -viss smarzo pec sarkankoka-man visi svetki jastrada...ta iet!Meginu noskanoties pozitivi-bus vairak naudinas! (l)
18.12.2011 23:39 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits