Bez virsraksta...

09.10.2011, jealousy
Sveiciens tām, kas lasīs! Ir rudens, un arī mani, kā, iespējams, daudzas no jums ir pārņēmušas pārdomas... Lai gan es vienmēr pārdomāju un domāju, kas ar mani ir ne tā... Iespaidojos no šeit lasītām diskusijām par to, ka 20 ar kaut ko gados ir 1. attiecības, ka tas tiek uztverts, kā kaut kas pārdabisks. Un tad es jūtos, jā... kā no citas planētas, jo... Man tūlīt būs 25 gadi. Un jā... man ne reizi nav bijušas nopietnas attiecības. Vairums no jums noteikti padomās, ka tas nav reāli un es tiešām esmu augusi mežā vai kur citur... Bet tā nu ir sagadījies, ka svarīgāka par visu bija skola, pēc tam darbs... Un skolas laikā pazudētie "draugi" arī nogrieza visas iespējas. Ja nedzer, netusējies dažādās kompānijās, kontakti pazūd, iespējas arī... No malas, iespējams, izskatās, ka mana dzīve ir rožu dārzs, labs darbs, jauka ģimene... Bet vienmēr, vienmēr man ir pietrūkusi mīlestība... Ir sajūta, ka dzīve man aiziet gar degunu un iespējas tiek zaudētas... Nezinu... pat kāpēc rakstu, jo zinu, ka vajag savākties un dzīvot kā es vēlos, nevis būt paraugmeitene... Taču varbūt ir kādai bijis līdzīgi - padalaties ar viedokļiem, domām... Krāsainu jauno darba nedēļu!

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Sveika :-) tīrot nost "seju", aizdomājos, ka seja ir kļuvusi kalsnāka. Skaistāka. Nobriedusi. Kā nekā tūlīt 25. Un šobrīd arī esmu viena.
Attiecības man ir bijušas, bet gadu jau moku sevi, uzturot/izbeidzot attiecības ar precētu vīrieti. Mēģināju izveidot attiecības ar brīvu vīrieti, bet nespēju būt kopā ar cilvēku, kam ir zemas prasības pret dzīvi. Vai vismaz zemākas par manējām. Un tad jau labāk būt vienai.
Ko nozīmē paraugmeitene? Labi, es arī līdz 24 gadiem pat uzpīpējusi nebiju; seksuālos partnerus var uz vienas rokas pirkstiem uzskaitīt; izbijušais grāmatu tārps, jā! Bet tomēr savu dzīvi režisēju es pati...
Jā, sasodīti gribas kādam pieglausties, vakarā palienot zem segas. Pagatavotās vakariņas neapēst vienai. Taču... zūd ticība cilvēkiem/vīriešiem.
Laikam stulbi un pat nepareizi, bet vienīgais cilvēks, ko tiešām spēšu nesavtīgi mīlēt, būs mans bērns. Jo piedzīvotās attiecību peripētijas mīlestību neapstiprina...
14.10.2011 01:31 | saite | Atbildēt

+0
Es arī nedomāju, ka tas ir kaut kas traģisks.. Nav taču vajadzīgas attiecības attiecību dēļ. Kad satiksi savu cilvēku, tad arī jutīsi.. Ja Tev nepatīk ballēties pa klubiem, tad jau tev arī nederētu tādās vietās iepazītie puiši. Bet ja tev ir kaut kādas intereses varbūt tā varētu ar kādu iepazīties..
Man ir draugs, čalim 24 gadi, ir smuks, gudrs, kulturāls, asprātīgs, neballējas pa klubiem.. Bet nav bijušas attiecības. Un es vnm brīnos..
Varbūt jums derētu iepazīties :D
11.10.2011 21:29 | saite | Atbildēt

+0
Man pirmās nopietnās attiecības bija 22 gadu vecumā. Kad mani 26 gados pameta, jutos tā, it kā man kāds dzīvi būtu atņēmis, jo biju "veca", viena, bez bērniem....
Protams, šīs sajūtas pārgāja.
Nejūtos kā kko nokavējusi. un nedomāju, ka arī Tu esi kko būtisku palaidusi garām. Protams, gribas mīlestību, un tā arī atnāks :)
Bet nedomāju, ka mēs esam sliktākas par tām, kuras 13 gados pakrīt zem veča un 19 gados dzemdē.
Mums ir savādāka dzīve, bet ne jau sliktāka vai nepareizāka.
10.10.2011 20:45 | saite | Atbildēt

+0
Piekritisu ,ka tadu sieviesu noteikti nav daudz,ka tu.Tomer teiksu,ka neka pardabiska tur nav!Nav tacu visiem cilvekiem jabut vienadiem!Tikai tapec ,ka kadai citai sievietei ir bijusi tie 60 partneri,nenozime ,ka vina ir laimiga-vina vienkarsi ir sakusi ta pieaugusa cilveka dzivi loti atri .
Galvenais ,ka esi apmierinata ar savu dzivi!Tici -atnaks tas pareizais cilveks ,pareiza momenta un viss notiksies!Nekad nevajag domat ,uztraukties par to "ka citi dara ta..."!
10.10.2011 01:05 | saite | Atbildēt

+0
Ārprāts! Lasu un tāda sajūta, ka to būtu rakstījusi es - paraugmeitene, kuras dzīve no malas izskatās lieliska un apskaužama, bet kurai patiesībā trūkst tik nedaudz un daudz reizē - mīlestības. Es gan pirms diviem gadiem savu paraugmeitenes tēlu pabojāju, sapinoties un līdz aknām iemīloties precētā vīrietī. Tā kā tās par nopietnām attiecībām nenosaukt, sanāk, ka arī manā dzīvē manos 25 nekā nopietna nav bijis. Tikai vienas vienīgas mākslīgās spuldzes cerēto jāņtārpiņu vietā. Ko es varu teikt? Reiz uzspīdēs saule arī tajās ielās, kurās šobrīd ir tumšs. Vismaz es ļoti ceru. ;)
10.10.2011 00:42 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits